Soortgelijke producten
Wandrek BenchK 721W + A204
Wandrek BenchK 721W + A204
Wandrek BenchK 721W + A204

BENCHK

Wandrek BenchK 721W + A204

€63500

wandrek met accessoires

Kleur: WIT
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Benchmark

Beschrijving

Gymnastiekladder vervaardigd in Polen in overeenstemming met de pan-Europese normen PN-EN 12346: 2001, PN-EN 913: 2019-03 voor gymnastiektoestellen.
Wandrek BenchK 721W + A204 is een perfecte combinatie van twee materialen - metaal en hout - en hun beste eigenschappen. Het metalen frame zorgt voor een perfecte stabiliteit en een hoge duurzaamheid, terwijl de ovale beuken bars met een 30 x 40 mm profiel prettig aan voelen en zorgen voor een perfecte grip. Het hout is niet gelakt, maar met de hand geolied.
Met een solide pull-up bar, kunt u zeker genieten van een pittige work-out. U kunt ook genieten van één van onze weerstands banden. Ze bieden weerstand en verhogen het gewicht waarmee je werkt, Deze weerstands banden zullen de training nog veel intensiever maken. Suspension trainers zijn perfect geschikt om aan deze wall bar te bevestigen. wanneer je hele lichaam aan het werk kunt zetten kun je optimaal genieten van de training dit is mogelijk met deze wall bars.

Montage aan de wand is niet mogelijk aan een scheidingswand dunner dan 12 cm en aan een gipskartonwand. De beslissing en verantwoordelijkheid voor de wijze van installatie van de ladder ligt bij de klant.

Technische informatie

  • GEBRUIKSPLAATS BINNEN
  • BREEDTE 67 cm
  • MAX. DRAAGVERMOGEN <150 kg
  • HOOGTE 240 cm
  • LENGTE 67 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS

Overige informatie

Samenstelling

Beukenhout en Metaal

VOORRAADADVIES

binnen

GEBRUIKSAANWIJZING

Gewichtslimiet wand- en uittrekstang: 150 kg

Voedingswaarde

Kinderen en adolescenten tot 14 jaar mogen het apparaat gebruiken onder toezicht van een volwassene

Gebruikersbeoordelingen

Loading