Soortgelijke producten
Loopfiets Biky Cross blauw met handrem 2-5 jaar
Loopfiets Biky Cross blauw met handrem 2-5 jaar
Loopfiets Biky Cross blauw met handrem 2-5 jaar
Loopfiets Biky Cross blauw met handrem 2-5 jaar
Loopfiets Biky Cross blauw met handrem 2-5 jaar

BERG

Loopfiets Biky Cross blauw met handrem 2-5 jaar

€16500

Het rijden met een loopfiets is ideaal voor de ontwikkeling van controle, evenwicht en balans. Perfect voor de overstap naar een fiets met pedalen.

Kleur: BLAUW
Maat:
JUNIOR
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Berg Toys B.V.

Beschrijving

De BERG Biky is een loopfiets voor kinderen in de leeftijd tussen 2 en 5 jaar. Heb jij een wat meer klassieke voorkeur? Of wil je liever door het gras en door de modder? BERG heeft de ideale loopfiets voor jou! Je hebt de keuze uit 4 uitvoeringen: Cross, Retro, City en Mini. Door het uitgesproken design en de dubbele voorvork is de BERG Biky een opvallende en stoere verschijning. De loopfiets is gemaakt van lichtgewicht magnesium, heeft een stuuruitslagbegrenzer, een verstelbaar zadel en comfortabele luchtbanden.

Pluspunten BERG loopfiets

 • Meer dan 35 jaar ervaring in het ontwikkelen van buitenspeelgoed
 • Het gebruik van kindvriendelijke en hoogwaardige materialen
 • Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik

De kracht van lichtgewicht
Door toepassing van de nieuwste productietechnieken en lichtgewicht magnesium, heeft BERG een bijzonder stevig frame kunnen ontwikkelen met een zeer laag gewicht. Hierdoor is de loopfiets erg gemakkelijk te hanteren, maar vooral geweldig om mee te rijden.Het belang van goede ergonomie
Met zijn lage instap en het in hoogte verstelbare zadel is de Biky loopfiets makkelijk toegankelijk en geschikt voor kinderen met een lengte van 85 cm tot 120 cm. Met de meegeleverde inbussleutel kan de zadelklem eenvoudig worden bediend. Bij de 10” Biky (Biky Mini) begint de zadelhoogte vanaf 29.5 cm en bij de 12” Biky’s (City, Cross en Retro) begint de zadelhoogte vanaf 32 cm. De ingebouwde voetsteuntjes met anti-slip tape zorgen voor moeiteloos balanceren!

Gecontroleerd sturen en remmen
Bereid je zelf voor op zelfstandig fietsen met de Biky Loopfiets! Balanceren op twee wielen en tegelijkertijd (leren) sturen is op jonge leeftijd best een uitdaging. Om onverwacht ‘omklappen’ van het stuur te voorkomen, hebben we de BERG Biky voorzien van een stuuruitslagbegrenzer welke instelbaar is in een stand voor beginners en een stand voor gevorderden. Ook zijn de Biky City blauw, Cross blauw en Cross grijs beschikbaar als variant met een handrem voor nog meer veiligheid.

Accessoires
Met de BERG Biky accessoires wordt rijden op jouw loopfiets nog leuker, maar ook veiliger! Zo bescherm je al je slimmigheid met een coole helm en zorg je met een vlaggetje dat grote mensen in auto’s je ook zien. Een fietsstandaard helpt je om je loopfiets overal te parkeren. En voor de echte ruige rijders hebben we zelfs een stuurkussen. Ook kan de loopfiets met de handige schouder draagband gemakkelijk worden meegenomen, door mama of papa, tijdens een wandeling door het park of de stad.

Technische informatie

 • LEEFTIJD VAN 2 TOT 5 JAAR
 • MET REM JA
 • WIELGROOTTE 12"
 • BREEDTE 42 cm
 • MET STANDAARD NEE
 • MET SPATBORD NEE
 • HOOGTE 51 cm
 • LENGTE 89 cm
 • STAAT Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Magnesium

Voedingswaarde

Toezicht van volwassen

Gebruikersbeoordelingen

Loading