BOBIKE GO kinderzitje houder, Lemon Sorbet

€8557

De Bobike GO is de nieuwste toevoeging aan de Bobike kinderzitjes collectie. De GO heeft een elegant en stijlvol ontwerp en is voorzien van een verhoogde beschermende schelp die in het zitje is

Kleur: Geel

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Le coq wielerartikelen

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Bobike GO is de nieuwste toevoeging aan de Bobike kinderzitjes collectie. De GO heeft een elegant en stijlvol ontwerp en is voorzien van een verhoogde beschermende schelp die in het zitje is geïntegreerd. Net als alle Bobike-zitjes heeft de GO een dubbelwandige kuip en een slank ontwerp. Met een versterkt beschermend gedeelte is de GO® een gemakkelijk te gebruiken kinderzitje dat perfect is voor een gezin.

De Bobike GO wordt gepresenteerd in vijf prachtige pastelkleuren en maakt indruk met zijn nieuwe draagsysteem. Het draagsysteem is volledig geïntegreerd in het zitje en kan worden gemonteerd op alle bagagedragers van 120 tot 185 mm breed en met een buisdiameter van ø10 tot 16 mm. Je hebt geen gereedschap nodig om de stoel te monteren.

Montage: Dragerbevestiging met nieuw "Dragerbevestigingssysteem" geïntegreerd in de zitting. Kan worden gebruikt met bagagedragers van 120-185 mm breed en goedgekeurd voor max. 22 kg gewicht.

// Veiligheid De speciaal versterkte dubbelwandige constructie zorgt voor extra veiligheid. Bovendien heeft de stoel een veiligheidsreflector op de rugleuning. Een voetbescherming voorkomt contact met het wiel. Draagsysteem compatibel met bagagedragers volgens ISO 11243. Voldoet aan de EN14344-normen.

// Comfort Verstelmogelijkheden op de drager naar voren en naar achteren afhankelijk van de grootte van het kind Voetsteunen kunnen zonder gereedschap worden versteld, met één hand te bedienen Driepuntsveiligheidsgordel met versterkte schouderbanden voor een rechtopstaande positie, met één hand verstelbaar.

// Design Met zijn vijf elegante en stijlvolle kleuren heeft de GO een verhoogde beschermschaal die in het zitje is geïntegreerd. Net als de andere Bobike-stoeltjes heeft de GO een dubbelwandige kuip en een slank ontwerp Steunbevestigingssysteem geïntegreerd in het zitje

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen