BOBIKE Kindersitz GO 1P Ligstoel, Pepermunt

€12423

Kinderzitje achteraan - Voor kinderen van 12 maanden tot 5 jaar, maximaal 22 kg - "New Mounting"-systeem voor éénpuntsmontagebeugel - Kinderzitje kantelt met één druk op de knop in de ligstand

Kleur: Groene munt

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Le coq wielerartikelen

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De GO Maxi met verstelbare rugleuning is de nieuwste toevoeging aan de Bobike kinderzitjescollectie. Met het nieuwe innovatieve ligsysteem kan het kind in een comfortabele rust- of slaaphouding van 20° worden geplaatst. Het kinderzitje kan met één druk op de knop in de ligstand gezet worden zonder dat het kind eerst uit het zitje gehaald hoeft te worden. Het elegante en stijlvolle design en de verhoogde beschermschaal die in het zitje geïntegreerd is, blijven hetzelfde. Net als alle Bobike-stoeltjes heeft het GO Maxi Reclining System een dubbelwandige kuip en een slank ontwerp. Met een versterkt beschermend gedeelte is de GO een gebruiksvriendelijk kinderzitje dat perfect is voor een gezin.

Het GO Maxi Reclining System is verkrijgbaar in zes prachtige pastelkleuren. Het nieuwe montagesysteem voor het frame is gloednieuw in het Bobike-programma. De nieuwe veiligheidsbeugel maakt gebruik van groene knipperlichten om duidelijk aan te geven of het zitje goed geïnstalleerd is en je hebt geen gereedschap nodig om het zitje te installeren.

Montage: Bagagedragerbevestiging met "Click & Go"-systeem of montage op de zadelbuis. Kan worden gebruikt met bagagedragers van 120-175 mm breed en goedgekeurd voor maximaal 25 kg. De eenpuntsbevestigingsbeugel past op ronde zadelbuizen met een diameter van 28-40 mm.

// Veiligheid De speciaal versterkte dubbelwandige constructie zorgt voor extra veiligheid. Bovendien heeft de stoel een veiligheidsreflector op de rugleuning. Een voetbescherming voorkomt contact met het wiel. Draagsysteem compatibel met bagagedragers volgens ISO 11243. Voldoet aan de EN14344-normen.

// Comfort Verstelmogelijkheden op de drager naar voren en naar achteren afhankelijk van de grootte van het kind Innovatief ligsysteem brengt het kind in een comfortabele rust/slaapstand van 20° Voetsteunen kunnen zonder gereedschap worden versteld, met één hand te bedienen Driepuntsveiligheidsharnas met versterkte schouderbanden voor een rechtopstaande positie, met één hand te verstellen.

// Design Met zijn zes elegante en stijlvolle kleuren heeft de GO een verhoogde beschermschaal die in het zitje is geïntegreerd. Net als de andere Bobike-stoeltjes heeft de GO een dubbelwandige kuip en een slank ontwerp Steunbevestigingssysteem geïntegreerd in het zitje

Technische informatie

  • Kantelbaar Met hellingshoek
  • Bevestiging Vastmaken aan kader
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen