BOBIKE Mini EXCLUSIVE Plus kinderzitje, Urban Black

€10699

De Bobike Mini EXCLUSIVE Plus is een fietsveiligheidszitje voor kinderen voor montage vooraan op de fiets. De Mini EXCLUSIVE Plus is dubbelwandig uitgevoerd en daardoor een bijzonder veilig

Kleur: Zwart / Zwart / GRIJS

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Sportano EU

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De Bobike Mini EXCLUSIVE Plus is een fietsveiligheidszitje voor kinderen voor montage vooraan op de fiets. De Mini EXCLUSIVE Plus is dubbelwandig uitgevoerd en daardoor een bijzonder veilig kinderzitje. De verstelriemen zijn met één hand te verstellen dankzij de speciale contour en zijn voorzien van verstevigde schouderriemen; deze houden het kind altijd rechtop, zelfs als het in slaap valt.

Met de in hoogte verstelbare voetsteunen en de in lengte verstelbare driepuntsgordel kan de Mini EXCLUSIVE Plus in een handomdraai worden aangepast aan de groei van het kind. Een ander hoogtepunt is de steunstang met beweegbaar stuur, die het kind absoluut rijplezier biedt. Het maakt een actieve en gedeelde beleving van de fietstocht mogelijk. Daarnaast zorgen een uitsparing voor de helm en comfortabele, zachte en waterdichte bekleding voor het nodige comfort.

Veilig, ontspannen en met een volledige rijervaring genieten kind en berijder samen van een fietstocht in de Mini EXCLUSIVE Plus. Vanzelfsprekend voldoet de Bobike Mini EXCLUSIVE Plus aan alle relevante veiligheidsnormen voor fietszitjes voor kinderen.

Montage:
In de rijrichting voor de fietser, montage op fietsen met Ahead en standaard stuurpennen. De meegeleverde adapter maakt montage op beide varianten mogelijk. Kan worden gebruikt op ronde en ovale buizen met een diameter van 22-28 mm, 1'' en 1 1/8".

// Veiligheid De speciaal verstevigde dubbelwandige constructie zorgt voor extra veiligheid en het zitje heeft ook een unieke, verstelbare vijfpuntsveiligheidsgordel met verstevigde schouderbanden; deze houden het kind ook rechtop als het in slaap valt.

// Comfortabele, zachte en waterdichte bekleding Verstelbare voetsteunen zonder gereedschap, met één hand te bedienen Unieke, beweegbare duwstang voor het kind voor extra ondersteuning Met één hand verstelbaar vijfpuntsveiligheidsharnas met versterkte schouderbanden voor een rechtopstaande positie.

// Ontwerp De montagebeugel (houder) is geschikt voor 1''- en 1/1''8-systemen. Een optioneel windscherm kan op elk moment worden gemonteerd (niet inbegrepen) en biedt het kind extra bescherming. Exclusieve uitrusting in vier elegante kleuren. Gemaakt in Europa!

//Details Samenvatting - Kinderzitje met dubbele wand voor extra veiligheid - Uniek, beweegbaar stuur voor het kind voor extra steun en meer rijplezier - Voorbeugel compatibel met Ahead/standaard stuurpen - Comfortabele, zachte en waterdichte bekleding voor het zitje (vervangbaar) - Schouderbanden met versterkt ontwerp voor rechtop zitten, zelfs als je in slaap valt.

  • Individueel verstelbare driepuntsveiligheidsgordel, met één hand verstelbaar - Meerdere in hoogte verstelbare voetsteunen, met één hand en zonder gereedschap verstelbaar.

Technische informatie

  • Kantelbaar Zonder hellingshoek
  • Bevestiging Vastmaken vooraan
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen