Soortgelijke producten
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER
ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER

BROYX

ANTI-SMOG MASKER DELTA HEX ZILVER

€5500 −47%
€2900
*De uitverkoop begint op 3/8/2022

Zilveren Broyx Delta Hex Anti-Smog Masker (4 filters inbegrepen)

Kleur: GRIJS / ZILVER
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Sport Square

Beschrijving

Het BROYX DELTA HEX anti-smog en anti-allergisch masker is een gecertificeerd persoonlijk beschermingsmiddel dat voldoet aan de EU-wetgeving en draagt het CE-veiligheidskeurmerk. Alle tests en certificeringen zijn uitgevoerd in het toonaangevende centrum in Polen, namelijk het Centraal Instituut voor Arbeidsbescherming (CIOP) in Łódź. Dezelfde instelling kende ook de COViD ATEST toe aan Broyx-producten.

Visueel aantrekkelijk, is dit model bestemd voor actieve mensen en mensen die zich in een zakelijke omgeving bewegen, die vergaderingen houden in een formele sfeer. Dankzij de laagste ademweerstand op de markt kunt u er langere tijd in doorbrengen zonder enig ongemak te ondervinden en het speciale ontwerp voorkomt dat de glazen verdampen en wordt aangeboden in een aantrekkelijke kartonnen doos.

Het product omvat:

  • maskerhemel met gemonteerd filter,
  • en nog eens drie verwisselbare filters.

Het vizier van het masker is gemaakt van uitzonderlijk zacht, aangenaam aanvoelend maar duurzaam neopreen en heeft een unieke sluiting rond de oren, die het masker verder stabiliseert. Het gebruik van neopreen biedt extra bescherming tegen de kou.

Als gecertificeerd sportmasker garandeert het de laagste ademweerstand en een hoge filtratiegraad op de markt. Het biedt bescherming tegen luchtverontreinigende stoffen:

  • PM10, PM2.5, PM0.3 en kleinere deeltjes,
  • aerosolen,
  • smog,
  • inhalatieallergenen (met meer dan 99% filtratie),
  • benzopyreen.

Het BROYX DELTA masker is uitgerust met 2 ventielen die de vrije uitademing van lucht vergemakkelijken.

"Het hart van de oplossing is een vervangbaar filter bestaande uit vier lagen actieve kool en elektrostatisch niet-geweven HEPA E12 99,5%. Het heeft het voordeel van een lage ademhalingsweerstand en een hoog niveau van filtratie.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading