Soortgelijke producten
XTREME Rond Tracker Lood 120cm CANIHUNT

CANIHUNT

XTREME Rond Tracker Lood 120cm CANIHUNT

€1575

De X-TREME ronde speurlijn is gemaakt van polyvinylchloride (PVC), heeft een diameter van 10 mm en is 120 cm lang. Het essentiële accessoire om uw hond aan uw zijde te houden

Kleur:

GEEL

Maat:

120 CM
Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Cano Concept

Beschrijving

PVC MATERIAAL
De X-TREME Round Tracker Leash is gemaakt van polyvinylchloride, met andere woorden PVC. Hierdoor is het bestand tegen zonlicht, kou, vocht en hitte. Bovendien is dankzij het gebruik van dit materiaal geen onderhoud nodig. Deze riem heeft een diameter van 10 mm.

ZWEVENDE BEVESTIGINGSRING

De X-TREME leiband is uitgerust met een drijvende bevestigingsring. Dit betekent dat u uw riem aan een steun of rond uzelf kunt vastmaken door hem te verbinden met de karabijnhaak op het handvat, dankzij de zeer resistente samenstelling.

KLEUR GEEL

De X-TREME Round Tracker leiband geeft u dankzij de fluorescerende gele kleur optimale zichtbaarheid tijdens uw jachtactiviteiten.

FLOATING CARABINER HANDLE

De X-TREME Tracker riem is uitgerust met een tweede karabijnhaak waarmee u uw riem aan een steun of rond uzelf kunt vastmaken door hem aan de drijvende ring te bevestigen, en ook om twee honden tegelijk vast te houden.

HOLDING HANDLE

De X-TREME Tracker riem heeft een groot handvat aan het einde om het vasthouden van de hond te vergemakkelijken.

HANDVAT EN KARABIJNHAAK VERBINDINGSSYSTEEM

Het handvat en de karabijnhaakverbindingen zijn van maximale sterkte dankzij het metalen verbindingssysteem, beschermd door een CANIHUNT bedrukte harde plastic mantel.

TWEE KARABINERS

De PVC speurlijn is voorzien van twee karabiners waarmee u twee honden tegelijk kunt vasthouden. Deze stalen karabiners zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een goede grip. Ze zijn ook gegraveerd met de merknaam CaniHunt.

Technische informatie

LENGTE

120 cm

Overige informatie

Samenstelling

PVC

Gebruikersbeoordelingen

Loading