Soortgelijke producten
Ccm Jetspeed Ft4 Pro Schaatsen Int 6.0 D (40.5 Eu) - Reg.

CCM

Ccm Jetspeed Ft4 Pro Schaatsen Int 6.0 D (40.5 Eu) - Reg.

€76995 −22%
€59995
*De uitverkoop begint op 23/2/2023

Ice & Urban Sports

Kleur:

ZWART

Maat:

40
Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Sportimex.com

Beschrijving

De Jetspeed FT4 PRO uit één stuk gemaakte ijshockeyschaatsen hebben een hoge geavanceerde snelheids-technologie. Deze skate helpt je om een meer directe energieoverdracht te genereren, en passen beter zodat je sneller kunt schaatsen. De schaatsen zijn uitgerust met een schoen die gemaakt is voor pure acceleratie en de vervangbare metanomische tong is gemaakt om perfect aan je voet te passen.

De Jetspeed ijshockeyschaatsen zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit staal, en hebben met koolstof-beklede technologie voor superieure edge hardheid en zorgen dat je fantastisch over het ijs glijdt! De verhoogde hoogte van het ijzer zorgt ervoor dat je meer controle en zelfvertrouwen hebt op het ijs. De asymmetrische neus zorgt voor een betere pasvorm aan de voorkant.

De uit-een-stuk gemaakte schoen draait allemaal om prestatie, acceleratie, en lichtgewicht. Je krijgt een meer directe energieoverdracht en een pasvorm dichter bij de voet om sneller te kunnen schaatsen. Gemaakt van RFM-composiet, wat een NHL-kaliber (National Hockey League) lichtgewicht materiaal is.

Het super licht gewicht, stevige, en thermo-vormbare kern genereert de ultieme schaats-prestatie. De Totaldri Pro+ voering is van de hoogste kwaliteit, vocht afdrijvend materiaal dat je voeten drooghoudt met superieure bescherming tegen slijtage.

Het comfort-kussen is geïnjecteerd. Soepel contour pro met dikke voering rond de bovenkant van de schoen, wat zorgt voor comfort rond de voet en enkel. Rond de enkel zit ook memory foam, gemaakt van meerdere lagen, wat zich anatomisch rond de enkel vormt voor een perfecte pasvorm en groot comfort.

Stijfheid Prestatie Index: 195

Voetbed: CCM Ortholite Ultralite

Houder: Speedblade XS

Runner: Step Blacksteel (4+ mm)

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Onbekend

VOORRAADADVIES

Geen

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen

Voedingswaarde

Geen

Gebruikersbeoordelingen

Loading