Soortgelijke producten
CCM TACKS AS-V Schouderbeschermer Sr

CCM

CCM TACKS AS-V Schouderbeschermer Sr

€15995

De CCM AS-V Pro serie heeft een Anatomical Shield Design (ASD afgekort)  gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en is tot in de puntjes aanpasbaar op jouw persoonlijke wensen.

Kleur:

KLEURLOOS

Maat:

M
Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door Sportimex.com

Beschrijving

De CCM AS-V Pro serie heeft een Anatomical Shield Design (ASD afgekort)  gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en is tot in de puntjes aanpasbaar op jouw persoonlijke wensen. ASD biedt optimale bescherming en comfort, terwijl het de meest krachtige impact aankan. Het ADAPTFIT bevestigingssysteem zorgt ervoor dat de bescherming goed op zijn plek blijft zodat jij je kunt focussen op het ijshockeyspel.  

De ASD constructie zorgt voor de hoogwaardige bescherming, terwijl het Flexmotion design ervoor zorgt dat je extreem veel bewegingsvrijheid hebt en comfort. De schouderkappen hebben een dubbele kern met foam en D30, waarin D30 de meest krachtige impact op kan vangen en deze gelijkwaardig distribueert. Het torso met Flexmotion beschermt de ribben en heeft een systeem  waarmee je de lengte van het torso aan kan passen naar jouw wensen.

De bicep heeft ADAPTFIT, en kan aangepast worden in hoogte. Tegelijkertijd heeft het ook een uitschuifbare beschermer, waarmee je het gat tussen je shoulder pad en elbow pads zo klein mogelijk kan maken.

Het zwevende borstbeen en ruggengraatbeschermer hebben een ventilatiesysteem, waardoor deze hete plekken koel blijven, terwijl de hybrid shields je beschermen tijdens het spel, verstevigd met D30 op de meest belangrijke plekken.

De voering is zacht, comfortabel en heeft stretch panelen zodat de beschermer met je mee beweegt, en alles op zijn plek houdt. Het zwevende sleutelbeen en de schouderbladen bieden elite-niveau bescherming en tegelijkertijd bewegingsvrijheid en comfort.

Voor extra bescherming is de beschermer aanpasbaar op de lage rug en op de buik, wat je pasvorm verbeterd en zorgt voor betere aansluiting met je ijshockeybroek.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

Onbekend

VOORRAADADVIES

Geen

GEBRUIKSAANWIJZING

Geen

Voedingswaarde

Geen

Gebruikersbeoordelingen

Loading