Soortgelijke producten
Cellutex panty en tanktop modelleer set
Cellutex panty en tanktop modelleer set
Cellutex panty en tanktop modelleer set
Cellutex panty en tanktop modelleer set

CELLUTEX

Cellutex panty en tanktop modelleer set

€9900 −30%
€6930
*De uitverkoop begint op 21/11/2022

Deze sculpturale set Cellutex zwarte tanktop en panty is verrijkt met Cosmeto-Ceramic technologie die afslankende efficiëntie en high-tech textiel combineert.

Kleur: ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door SHAPE SHAPE

Beschrijving

Met de geïntegreerde afslankgordel werkt de stringband in op uw buikriem voor een direct gebeeldhouwd en verfijnd silhouet. Dun en discreet, met een naadloze afwerking, is de platte buikband onzichtbaar onder kleding. De miljoenen microcapsules die aan het hart van de stof van onze keramische string zijn bevestigd, hebben een getest en bewezen anti-cellulite effect. De huid is verstevigd, gehydrateerd en verfraaid.Klinische tests tonen een huidverstevigende en een afslankende. Snel zichtbare resultaten. Significante centimeterverliezen. Test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium op een panel van 89 vrouwen die het product 8u/dag droegen.
Getest onder dermatologische controle.Samenstelling van cosmetische werkzame stoffenComplex fytomarine (fucus vesiculosus-extract) waardoor een volledige verzorging en een betere afslankende werking mogelijk is (meer dan 30% van de micro-ingekapselde werkzame stoffen):verstevigende (fytosterolen),huidregeneratie (mineralen, vitaminen, fosfolipiden),antioxidant (provitamine A, vitamine E).Vanaf het eerste gebruik wordt een vochtinbrengende sluier op je lichaam afgezet, extract van saffloeroliezaadjes : strong>gt;vochtinbrengend, herstructurerend en herstellend, het behoudt de elasticiteit van de peau ; relipidant, voedend, verzachtend, het helpt de hydratatie van de peau te herstellen ;antioxidant, het helpt de huidveroudering tegen te gaan.

Overige informatie

Samenstelling

91% Polyamide + 9% Elastane

Gebruikersbeoordelingen

Loading