CLOSCA

Opvouwbare fietshelm voor volwassenen (Closca Helmet) Zwart

€12000

Icoon van de nieuwe micromobiliteit

Kleur:

ZWART

Maat:

Web exclusief
Verkocht en verzonden door Closca
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

BESCHERMING EN SCHOKVAST: de uniseks Closca HELMET helm bedekt het meest gevoelige deel van het hoofd en beschermt het tegen een eventuele impact door een ongeval. Bij een aanrijding werkt de helm op dezelfde manier als een conventionele helm.
OPVOUWBAAR: het door Closca gepatenteerde vouwsysteem vermindert de omvang met 55% in minder dan een seconde. Hierdoor kun je hem in elke handtas of rugzak bewaren terwijl je hem niet gebruikt.
BEKROOND ICONISCH DESIGN: het innovatieve ontwerp, geïnspireerd op de architectuur van het New Yorkse MoMa, maakt het een kunstwerk als je door de stad rijdt, maar ook als je van je fiets of step stapt. Het ontwerp heeft prijzen gewonnen zoals de Red Dot Design Award, de Gold Delta Design ADI en de Eurobike Award.
VERSTELBAAR, COMFORTABEL EN LICHT: het verstelsysteem aan de achterzijde zorgt ervoor dat de Closca HELMET zich perfect aan de vorm van je hoofd aanpast. Het "onzichtbare" ventilatiesysteem verbetert de luchtstroom en maakt het een ideale helm voor elk moment van het jaar. Lichtgewicht van 250 g (maat S) tot 290 g (maat L).
URBAN STIJL EN VERWISSELBARE ZONNEKLEPPEN: speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik in de stad dankzij de casual stijl, het vouwcomfort en het lichte gewicht.
MATEN: klein “S” (51,5 - 55 cm), medium “M” (55 - 58,5 cm), groot “L” (58,5 - 62 cm).
GARANTIE: deze dames- en herenhelm heeft 2 jaar garantie.

OVERIGE INFORMATIE

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading