CLOSCA

Opvouwbare fietshelm voor volwassenen (Closca Red Helmet LOOP)

€7000

Perfect voor stadsbestuurders

Kleur: ROOD
Maat:
L
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Closca
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

BESCHERMING EN SCHOKVAST: de uniseks Closca Helmet Loop helm bedekt het meest gevoelige deel van het hoofd en beschermt het tegen een eventuele impact door een ongeval. Bij een aanrijding wordt de impact optimaal verdreven dankzij microbewegingen die beter over het gehele oppervlak van de helm worden verdeeld. Het gepatenteerde vouwsysteem voorkomt dat de helm bij een aanrijding opvouwt.
**OPVOUWBAAR: **deze fietshelm voor dames en heren heeft een gepatenteerd Closca-vouwsysteem dat de omvang in minder dan een seconde met 45% verkleind. Hierdoor kun je de fiets- of stephelm in elke tas of rugzak opbergen terwijl je hem niet gebruikt.
**AEORDYNAMISCH, VERSTELBAAR EN COMFORTABEL ONTWERP: **het innovatieve Air Flow luchtinlaatsysteem laat continu lucht circuleren tijdens de rit met de fiets of de elektrische step, waardoor het geschikt is voor elk moment van het jaar. De elastische band aan de achterkant zorgt ervoor dat de Closca LOOP zich perfect aan de vorm van je hoofd aanpast. De helm is perfect voor iedereen: voor vrouwen en ook voor mannen.
**LICHT EN URBAN STIJL: **speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik als stadshelm dankzij de casual stijl, het vouwcomfort en het lichte gewicht. Er zijn meer dan 15 kleuren beschikbaar, waardoor je hem kunt combineren met je fiets of elektrische step.
**GARANTIE: **deze uniseks helm heeft 2 jaar garantie.