CLOSCA

Roestvrijstalen waterfles 600 ml. (Closca Bottle Wave) Sahara

Te beginnen bij
€2990

We zijn allemaal met elkaar verbonden

Kleur: Crème
Maat:
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Closca
Media 0

Beschrijving

STERK MATERIAAL: de draagbare herbruikbare Closca Bottle Wave waterfles is gemaakt van roestvrij staal, een materiaal dat schokbestendig is en geen smaak aan de inhoud afgeeft. Roestvrij staal is ook een materiaal dat 100% vrij is van BPA, ftalaten en andere giftige stoffen.

THERMO: houdt de vloeistof in de fles tot 24 uur koud en tot 12 uur warm. De hermetisch afgesloten dop voorkomt lekkage of morsen.

ELASTISCHE BAND VOOR DRAAGGEMAK: de gepatenteerde elastische band maakt het mogelijk om de stalen thermosfles aan je tas of rugzak of aan de stang of het stuur van je fiets of step te bevestigen. Zonder vloeistof kan het door de beveiliging van de luchthaven, hij is dus perfect voor op reis.

UNIEK DESIGN EN ELEGANTE AFWERKING: de matte "soft touch" afwerking van de buitenkant en het unieke ontwerp maken deze fles het perfecte accessoire om mee te nemen naar het werk, tijdens een uitje of om te sporten in de sportschool. Dankzij de thermosfunctie kun je hem gebruiken om ‘s ochtends koffie of thee mee naar het werk te nemen. Deze thermosfles kan ook door kinderen worden gebruikt om mee naar school te nemen.

GARANTIE: 2 jaar wettelijke garantie op fabrieksfouten.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading