Soortgelijke producten
Sup board inclusief accesssoires - Turbo 12.6 - opblaasbaar - 381x76x15
Sup board inclusief accesssoires - Turbo 12.6 - opblaasbaar - 381x76x15
Sup board inclusief accesssoires - Turbo 12.6 - opblaasbaar - 381x76x15
Sup board inclusief accesssoires - Turbo 12.6 - opblaasbaar - 381x76x15
Sup board inclusief accesssoires - Turbo 12.6 - opblaasbaar - 381x76x15

COASTO

Sup board inclusief accesssoires - Turbo 12.6 - opblaasbaar - 381x76x15

€69500 −7%
€64500
*De uitverkoop begint op 26/1/2023

De Turbo 12'6" is een zeer hoogwaardig SUP board van de nieuwste generatie, ontwikkeld om maximale stabiliteit en snelheid te bieden.

Kleur: ROOD / BLAUW
Maat:
381 cm
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Fitness Apparaat Specialist

Beschrijving

De Turbo 12'6" is een board van de nieuwe generatie, ontwikkeld om stabiliteit en snelheid te bieden.

Om een onvergetelijke ervaring te bieden, biedt Coasto een board dat zowel stijf als licht is, dankzij de Thermo Twin Skin Technology. Deze technologie vermindert het gewicht van het board met 30% en verhoogt de stijfheid, waardoor de manoeuvreerbaarheid verbetert.

Het board heeft een dik, gripvast pad voor lange afstanden, en een vin om het board op koers te houden en vermoeidheid tijdens het accelereren te verminderen.

TTS TECHNOLOGY
Boards met twee lagen PVC zijn veel stijver en duurzamer dan boards uit de instapmodellen met één laag. Boards met één laag produceren namelijk een zwaarder board waarop esthetische onvolkomenheden kunnen voorkomen. Zo is de Thermo Twin Skin TTS® Technologie ontstaan.

Een revolutie op de stand-up-paddle markt. Een unieke technologie bestaande uit thermische fusie. De twee lagen PVC zijn niet langer gelijmd. Ze zijn nu thermisch gelast, wat betekent dat er warmte wordt gebruikt in plaats van lijm.

LICHTHEID
Er is een grote hoeveelheid zware lijm nodig om het oppervlak van een paddle board te bedekken. Door de lijm te verwijderen, zijn de boards 20 tot 25% lichter!

AESTHETICS
Het verlijmen van de twee lagen kan een aantal visuele onvolkomenheden veroorzaken, zoals bubbels, plooien of oneffenheden, wanneer de lijm niet goed verdeeld is. Planken gebouwd met TTS ® zijn gladder en hebben een perfecte afwerking.

RESISTANCE
Op lange termijn kunnen diezelfde onvolkomenheden leiden tot afbladderen. Het vermijden van lijm biedt een duurzamer SUP board voor vele jaren.

ACCESSOIRES INBEGREPEN:

TRANSPORTTAS
De tas is gemakkelijk te vervoeren dankzij de wielen en is verstevigd, zodat de rugzak met een maximum aan comfort en zonder beperkingen kan worden vervoerd.

DOUBLE ACTION POMP
Alle details van de SUP Coasto rugzak zijn van hoge kwaliteit. De bijgeleverde pomp heeft een dubbele actie om het board nog sneller te kunnen opblazen.

3 SECTIE VERSTELBARE PEDDEL
De peddel is ontworpen met een aanpasbare schachtlengte en anti-twist vergrendelingssysteem om de peddelaar in staat te stellen zijn houding te optimaliseren.

VERWIJDERBARE MIDDENVIN
De vin op deze slide-in boards schuift in een handomdraai in de gleuf en is net zo gemakkelijk weer te verwijderen, zonder dat de vin tijdens het gebruik aan stevigheid inboet.

VEILIGHEIDSLINT
Een TPU thermoplastisch spiraalkoord met roestvrijstalen wartelbevestigingspunt op het board en een met spons afgewerkte riem bevestigen de gebruiker aan het board.

REPARATIESET
Om de gebruiker ook bij een harde klap te begeleiden, is een complete reparatieset meegeleverd in een waterdichte koffer die eenvoudig aan een van de d-ringen van de SUP kan worden bevestigd.

BELANGRIJKE PUNTEN:

BUMPER SYSTEEM
Hij bevindt zich aan de voorkant van het board en verbetert het glijvermogen van de SUP door het breken van de golven. Ook verhoogt dit de stabiliteit van de sup.

CAMERA ONDERSTEUNING
De nieuwe D-ring aan de voorkant van de peddel heeft een camera bevestiging voor bijvoorbeeld een GoPro.

2 IN 1 CENTRALE HANDGREEP
Met de 2-in-1 centrale handgreep, kunt u uw sup met gemak zelf dragen. Het kan ook gebruikt worden om een peddel aan te bevestigen.

TWEE SPANBANDEN
Om de peddelervaring te verlengen, heeft dit SUP-model een verstelbare laadband aan de voor- en achterkant van het board om bijvoorbeeld een waterdichte tas en meer aan te bevestigen.

KAJAK OPTIE
Om lange afstanden met maximaal comfort af te leggen, is het board uitgerust met 4 ringen verdeeld over het pad van het board om een kajakzitje te installeren (optioneel).

TECHNISCHE KENMERKEN
Volume: 320L
Afmetingen: 381 x 76 x 15 cm // 12'6'' x 30'' x 6''
Technologie: Drop-Stich TTS
Fin: 1 centrale, verwijderbare vin
Max. belasting: 170 kg / 372 lbs
Max. druk: 15 psi

Ga voor kwaliteit. Bestel de Turbo 12'6 nu.

Technische informatie

  • WEERSOMSTANDIGHEDEN ELK SOORT WEER
  • TYPE SUP Opblaasbare SUP
  • BREEDTE 76 cm
  • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
  • HOOGTE 15 cm
  • LENGTE 381 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ERVAREN
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading