Soortgelijke producten
Sup board / stand up paddle board voor touring en lange afstanden - Argo 11' -
Sup board / stand up paddle board voor touring en lange afstanden - Argo 11' -
Sup board / stand up paddle board voor touring en lange afstanden - Argo 11' -
Sup board / stand up paddle board voor touring en lange afstanden - Argo 11' -
Sup board / stand up paddle board voor touring en lange afstanden - Argo 11' -

COASTO

Sup board / stand up paddle board voor touring en lange afstanden - Argo 11' -

€64500 −11%
€56900
*De uitverkoop begint op 5/9/2022

De Coasto Argo 11’: een snel, stabiel en wendbaar touring sup board voor de lange afstand.

Kleur: GEEL
Maat:
335 cm
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Fitness Apparaat Specialist

Beschrijving

De Coasto Argo 11’: een professioneel touring sup board voor de lange afstand.

Snel, stabiel en beweegbaar zijn de drie hoofdeigenschappen van het nieuwste model van het Coasto Argo 11’ opblaasbaar sup board.

Met innovatieve Drop Stitch Thermo Twin Skin technologie heeft het nieuwe Coasto sup board een ongeëvenaarde sterkte met een samenstelling die veel milieuvriendelijker is dan een traditioneel sup board. Coasto heeft het gebruik van lijm geëlimineerd in de assemblage van de PVC lagen dankzij een nieuw systeem dat het mogelijk maakt om ze samen te smelten met warmte voor een board dat tot 30% lichter is dan een standaard model.

Met een dikke, gripvaste pad voor lange afstanden, kiest het merk ervoor om 3 vinnen toe te voegen om koers te houden, wat er ook gebeurt. Ook vermindert dit de vermoeidheid tijdens de acceleratie.

Borden die gebouwd zijn met twee lagen PVC zijn veel stijver en duurzamer dan instapplanken met één laag. Ze geven echter een zwaarder board waarop enkele esthetische onvolkomenheden kunnen voorkomen. Zo is de Thermo Twin Skin TTS® technologie ontstaan.

Een revolutie op de stand-up-paddle markt: Een unieke technologie bestaande uit thermische fusie. De twee lagen PVC zijn niet langer gelijmd. Ze zijn nu thermisch gelast, wat betekent dat er warmte wordt gebruikt in plaats van lijm.

LICHTHEID
Er is een grote hoeveelheid zware lijm nodig om het oppervlak van een paddle board te bedekken. Door de lijm te verwijderen, zijn de boards 20 tot 25% lichter!

AESTHETICS
Het verlijmen van de twee lagen kan een aantal visuele onvolkomenheden veroorzaken, zoals bubbels, plooien of oneffenheden, wanneer de lijm niet goed verdeeld is. Planken gebouwd met TTS ® zijn gladder en hebben een perfecte afwerking.

RESISTANCE
Op lange termijn kunnen diezelfde onvolkomenheden leiden tot afbladderen. Het vermijden van lijm biedt een meer kwalitatieve plank voor vele jaren.

ROBUUST
Het lassen van de twee PVC-lagen in een vroeg stadium van de conceptie biedt een superstijf oppervlak voor een grotere drijfbaarheid en stijfheid.

TRANSPORT TAS
De tas is gemakkelijk te vervoeren dankzij de wieltjes en heeft een schuimversteviging op de rug, zodat u de sup met maximaal comfort en zonder spanning kunt dragen. Het model heeft twee extra vakken aan de buitenkant van de tas om uw spullen in op te bergen.

DUBBELWERKENDE POMP
Kwaliteit zit in elk detail van dit Coasto suo-pakket. De bijgeleverde handpomp is dubbelwerkend om je board nog sneller op te blazen.

VERSTELBARE PEDDEL MET 3 SECTIES
De peddel is ontworpen in composiet met verstelbare schachtlengte en anti-zwenk vergrendelingssysteem om de peddelaar in staat te stellen zijn houding te optimaliseren.

VERWIJDERBARE CENTRALE VIN
De "slide in" vin op deze boards glijdt in de inkeping met een simpele druk van de hand en is net zo gemakkelijk te verwijderen, zonder afbreuk te doen aan de houvast tijdens het gebruik.

VEILIGHEIDSLINT
Een thermoplastisch TPU spiraalkoord met draaibaar roestvrijstalen bevestigingspunt op het paddleboard en een riem met spunge afwerking beveiligen de rijder aan het board.

REPARATIESET
De complete reparatieset bestaat uit een waterdicht inzetstuk dat eenvoudig aan een van de d-ringen van het supboard kan worden bevestigd.

Model: Argo 11'
Inhoud: 315L
Afmetingen: 335 x 84 x 15 cm // 11' x 33'' x 6''
Technologie: Drop-Stich TTS
Vin: 1 centraal verwijderbaar + 2 vaste vinnen
Max. lading: 140 kg / 308 lbs
Max. druk: 15 psi

Bestel het Argo 11' touring suppakket nu.

Technische informatie

  • WEERSOMSTANDIGHEDEN ELK SOORT WEER
  • TYPE SUP Opblaasbare SUP
  • BREEDTE 84 cm
  • FREQUENTIE ALLE FREQUENTIES
  • HOOGTE 15 cm
  • LENGTE 335 cm
  • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading