Soortgelijke producten
Premium GPS Adventure Watch Sporthorloge - Coros Vertix 2 Lava
Premium GPS Adventure Watch Sporthorloge - Coros Vertix 2 Lava
Premium GPS Adventure Watch Sporthorloge - Coros Vertix 2 Lava
Premium GPS Adventure Watch Sporthorloge - Coros Vertix 2 Lava
Premium GPS Adventure Watch Sporthorloge - Coros Vertix 2 Lava

COROS

Premium GPS Adventure Watch Sporthorloge - Coros Vertix 2 Lava

€69500

Maak kennis met dé ultieme GPS Adventure & Sport Watch: de Coros Vertix 2, de grote broer van de Vertix.

Kleur: ORANJE / LICHTGRIJS
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Fitness Apparaat Specialist

Beschrijving

De Coros VERTIX 2: Het eerste GPS-horloge met de volgende generatie chipset voor alle satellieten met dubbele frequenties. Het stelt het horloge in staat om tegelijkertijd met alle vijf grote satellietsystemen (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS en Beidou) te communiceren.

Ook biedt de VERTIX 2 satellietcommunicatie via twee frequenties – een uitdrukkelijke verbinding voor een beter signaal dat muurreflecties vermindert. Deze technologie was voorheen slechts beschikbaar bij luchtvaartproducten.

Next-level chipset en processor
De VERTIX 2 is vanaf de grond opgebouwd en maakt gebruik van onze volgende generatie chipset en processor, waardoor een betere en snellere COROS-ervaring mogelijk is. Met deze verbeteringen is VERTIX 2 meer dan 20% sneller dan de originele VERTIX.

Zeer hoge schermresolutie
Dankzij een scherm van 3,5 cm (1,4 inch) met een 16% hogere resolutie kan de VERTIX 2 meer informatie in één oogopslag presenteren en u altijd en overal op de hoogte houden van belangrijke statistieken. De VERTIX 2 ondersteunt ook maximaal acht gegevensvelden op een enkele pagina die u meer informatie geeft waar u tijdens uw activiteiten naar hunkert.

HRV
Met de VERTIX 2 ECG-mogelijkheden (elektrocardiogram) kunt je jouw GPS-horloge gebruiken om de hartslagvariabiliteit (HRV) rechtstreeks vanaf je pols te meten. HRV is een ideale maatstaf voor het meten van de reactie van het lichaam op stress en het vermogen om te herstellen. Het COROS-systeem zet elke geïndividualiseerde HRV om in een gemakkelijk vergelijkbare meetwaarde van atleet tot atleet.

Muziek & 32GB opslagruimte
Met 32 ​​GB aan opslagruimte aan boord kan de VERTIX 2 meer gegevens, meer trainingen, meer routes bevatten en voor het eerst in een COROS GPS-horloge – muziek. Nu kun je jouw audiobestanden rechtstreeks vanaf uw GPS-horloge downloaden en bedienen. Wi-Fi-mogelijkheden zijn ook beschikbaar op de VERTIX 2 en bieden nog meer mogelijkheden voor het koppelen van accessoires en meer.

Toonaangevende prestaties in extreme kou
Werkt tot -4°F/-20°C met minder dan 30% verlies in batterijprestaties.

Gemakkelijk te bedienen in alle omstandigheden
Volledig nieuw ontworpen digitale wijzerplaat voor bediening met één vinger, zelfs met dikke klimhandschoenen of onder water.

Het ENIGE GPS-horloge met een waterdichtheid van 150 meter
15 ATM: bestand tegen een druk gelijk aan een diepte van 150 meter.

Volg uw eigen pad
Ondersteunt nu offline kartering en omvat: Landschap, Topo en Hybride modus. Met behulp van het aanraakscherm en de digitale draaiknop kunnen gebruikers onze nieuwe kaartfunctie verkennen. U kunt uw pad volgen over kaarten. Dit is een volledig vernieuwde navigatie-ervaring op uw pols.

Elke training, overal
Met de COROS Training-modus kunt u trainingen van professionele atleten en coaches maken, delen en zelfs downloaden. Stel uw eigen workout samen in de COROS App voor hardlopen, fietsen, zwemmen/watersporten, traithlon of fitness/krachttraining met vrijwel geen beperkingen. Kies uit meer dan 200+ vooraf geladen oefeningen om uw ideale krachttrainingssessie samen te stellen. Deel je workouts met vrienden en trainingspartners via sms, e-mail, sociale media of zelfs direct in de app met behulp van een QR-code. Volg tot slot handgeplukte workouts van professionele atleten en coaches door ze te downloaden van coros.com en op je horloge te zetten. Met de nieuwe trainingsmodus liggen je beste inspanningen binnen handbereik.

Enkele voorbeelden van beschikbare fitness workouts:
Benchpress, Bergbeklimmers, Bootcamp, Burpees, Circuittraining, Crosstrainer, Crunches, Deadlifts, Front lunges, Front raises, Gewichtenmachine, HIIT, Interval training, Jumping Jacks, Lateral lunges, Lateral raises, Legpress, Loopband, Opdrukken, Pilates, Planken, Pull ups, Pulldowns, Roeiapparaat, Rope workout, Shoulder press, Situps, Spinnen, Squats, Stapmachine, Thrusters, Vechtsport, Yoga.

Naast sport zijn er talloze andere functies
De VERTIX 2 biedt naast sport ook talloze functies op het gebied van slapen (slaapmonitor / duur / kwaliteit / score / REM slaap / bedtijd / gem. hartslag / herstel / slaapadvies / slimme wekker / etc.), stressmanagement (mindfulness oefeningen / ademhalingsoefeningen / bloedruk / huidtemperatuur / etc.), gezondheid, dagelijkse activiteiten (afstand / snelheid / kcal. / stappen / traptreden) en overige functionaliteiten.

Haal hét ultieme Sport & Adventure GPS horloge in huis. Bestel de Coros Vertix 2 Lava nu.

Technische informatie

 • TYPE VOEDING rechargeable via usb
 • COMMUNICATIEPROTOCOLLEN ANT+
 • HOOGTEMETER JA
 • SOORT TRAINING LICHAAMSGEWICHT
 • TYPE CARDIO Hartslagmeting aan de pols
 • TYPE HORLOGE GPS multisport hoogtemeter horloge
 • WATERDICHT Waterproof
 • AUTONOMIE IN GPS-MODUS tot 60 uur
 • FREQUENTIE INTENSIEF
 • HARTSLAGMETER JA
 • connectiviteit Smartphone-compatibel
 • DRUK (in Bars) 150 m
 • SPORTIEF NIVEAU ALLE NIVEAUS
 • SCHERMKLEUR JA
 • TOUCHSCREEN JA
 • GPS GPS tracking met smartphone
 • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading