CRYO SHAPE

CryoShape Afslanken Actie Fietser

€2900

De CryoShape Afslank Actie Fietser voor Vrouwen is gemaakt van Jade vezels, bekend om hun verfrissende eigenschappen. Ze hebben voorraden vetten.

Kleur: ZWART
Maat:
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Activewear
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3

Beschrijving

verfrissende eigenschappen. strong> In contact met de huid, de vezel bevordert koeling van het lichaam, die, om zich te handhaven op 37 ° C, zal moeten energie te verbranden door het trekken van vet, het bevorderen van destocking. Tests tonen aan dat het lichaam na een uur afgekoeld is met 1,8°C.
Het garandeert de drager een onmiddellijk verfijnend effect op de doelgebieden (buik, taille, billen, dijen) en laat toe om op een duurzame en effectieve manier te strijden tegen de kuiltjes in de huid. strong> De miljoenen microcapsules geladen met fytomariene actieve ingrediënten komen vrij bij contact met de huid en bieden een complete drainerende cosmetische behandeling.
Textiel effectiviteit: 100% gegarandeerd comfort en kwaliteit, onbeperkte effectiviteit
Textiel zonder structuurnaden : masserend effect, ongeëvenaarde ondersteuning en comfort
Effectiviteit van de cosmetische actieve ingrediënten: in het laboratorium getest en bewezen

Zichtbare resultaten vanaf 7 dagen. Significante centimetrische verliezen. Test uitgevoerd door een onafhankelijk laboratorium op een panel van 19 vrouwen die het product 8u/dag droegen. Getest onder dermatologische controle.

Samenstelling van cosmetische werkzame stoffen
Complex fytomarine (fucus vesiculosus-extract) waardoor een volledige verzorging en een betere afslankende werking mogelijk is (meer dan 30% van de micro-ingekapselde werkzame stoffen):
verstevigende (fytosterolen),
huidregeneratie (mineralen, vitaminen, fosfolipiden),
antioxidant (provitamine A, vitamine E).
Vanaf het eerste gebruik wordt er een vochtinbrengende sluier op je lichaam gelegd, extract van saffloeroliezaadjes: strong>
vochtinbrengend, herstructurerend en herstellend, het behoudt de elasticiteit van de peau ; relipidant, voedend, verzachtend, het helpt de hydratatie van de peau te herstellen ;
antioxidant, het helpt de huidveroudering tegen te gaan.