Soortgelijke producten
CryoShape afslankgordel voor mannen
CryoShape afslankgordel voor mannen
CryoShape afslankgordel voor mannen
CryoShape afslankgordel voor mannen
CryoShape afslankgordel voor mannen

CRYO SHAPE

CryoShape afslankgordel voor mannen

€2900

De CryoShape afslankgordel voor mannen werkt op uw buikband en heupen om uw figuur effectief te modelleren. Snelle levering.

Kleur:

ZWART

Maat:

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door SHAPE SHAPE

Beschrijving

Met fijne platte naden is de Cosméto Jade afslankgordel onzichtbaar onder kleding en comfortabel om te dragen. De combinatie van Jade-vezels en actieve fytomarine-ingrediënten bevordert de versteviging en elasticiteit van uw buik, waardoor u binnen 28 dagen resultaat ziet.Gemaakt van Jadevezel, bekend om zijn verkoelende eigenschappen, wordt het door de stof bestreken oppervlak verlaagd. Om dit gevoel van warmteverlies te compenseren, zal uw lichaam zijn vetreserves sneller verbranden en zo uw lichaam op 37,5°C houden.De riem is een echte cosmetisch-textiele innovatie, speciaal ontwikkeld in ons laboratorium.Bewezen resultaten, getest onder dermatologische controle.Fijne platte naden, geweven textiel: masserend effect, ongeëvenaarde steun en comfort.
Doeltreffendheid van de cosmetische werkstoffen: hydrateert, verstevigt en regenereert de huid
Continue werking en onbeperkt wassen: het verzorgingstextiel behoudt zijn eigenschappen op duurzame wijze dankzij de jadevezel
Drievoudige werking: voedend, verstevigend en hydraterend!
Samenstelling van de cosmetische werkstoffen
Phytomarin complex (fucus vesiculosus extract) voor een complete verzorging en een betere efficiëntie (meer dan 30% van de micro-ingekapselde actieve bestanddelen):Verstevigend (fytosterolen),Regeneratie van de huid (mineralen, vitaminen, fosfolipiden),Antioxidant (provitamine A, vitamine E).
Vanaf het eerste gebruik wordt een hydraterende sluier op uw lichaam afgezet, gewonnen uit saffloeroliezaden:Hydraterend, herstructurerend en herstellend, het behoudt de elasticiteit van de huid;Het is herbevochtigend, voedend, verzachtend en helpt de hydratatie van de huid te herstellen;Antioxidant, helpt het huidveroudering tegen te gaan.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

Samenstelling

91% Polyamide + 9% Elastane

Gebruikersbeoordelingen

Loading