Soortgelijke producten
COCO Nº10 - VERSE KOKOSWATER - 6X250ML
COCO Nº10 - VERSE KOKOSWATER - 6X250ML

DR BLEND

COCO Nº10 - VERSE KOKOSWATER - 6X250ML

€2695
€1797/l

Het hoge gehalte kalium in kokoswater zorgt voor een goede werking van de zenuwen, de samentrekking van de spieren, de aanmaak van eiwitten en glycogeen voor energielevering aan de spieren.

Flavor: Kokosnoot
Maat:
250ML
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Dr. Blend

Beschrijving

Sapjes 100% puur en 100% rauw!
De kokoswater van Dr. Blend heeft gezonde stoffen als magnesium, fosfor, ijzer, koper, vitamine B, C en kalium bevat. Daar heb u voldoende van nodig om uw lichaam, organen, hersenen en zenuwstelsel goed te laten werken. Het hoge gehalte kalium in kokoswater zorgt voor een goede werking van de zenuwen, de samentrekking van de spieren, de aanmaak van eiwitten en glycogeen voor energielevering aan de spieren. Daarnaast zorgt glycogeen ervoor dat kokoswater vijf keer meer hydrateert dan water. Puur kokoswater hydrateert uw lichaam niet alleen, het zorgt er ook voor dat u gifstoffen makkelijker kunt afvoeren. Kokoswater versterkt het immuunsysteem, werkt ontstekingsremmend en gaat huidveroudering tegen door cytokinine. Ook bevat het detox sapje veel vitamine C zodat uw lichaam voldoende collageen aan kan maken om de huid soepel en gezond te houden.

HPP
De sapjes zijn middels een uniek Cold Pressed High Pressure Proces bereid. Door dit unieke proces kunnen wij nog meer voedingswaarden, mineralen en vitamines uit groenten en fruit halen. Onze juices zijn 100% puur en 100% rauw en vervaardigd zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Door de vernieuwde High Pressure Process techniek blijven de sappen vers en schiften ze niet en zijn juices van Dr. Blend 10-15 dagen gekoeld houdbaar!

Bijzondere bewaarvoorschriften
Gekoeld geleverd en daarna ook gekoeld bewaren.

Technische informatie

Voedingswaarde

VOEDINGSWAARDE PER 100ML
ENERGETISCHE WAARDE (KCAL) 21 KCAL
ENERGETISCHE WAARDE (KJ) 91 KJ
VETTEN 0,1 G
VERZADIGDE VETTEN 0,1 G
KOOLHYDRATEN 4,5 G
SUIKERS 4,3 G
VEZELS 0,0 G
EIWITTEN 0,5 G
NATRIUM 7 MG
ZOUT 18 MG

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

KOKOSWATER 100,00%

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading