DR BLEND

GREEN FRESHNESS Nº5 - VERSE VRUCHTENSAP - APPEL SPINAZIE SELDERIJ - 6X250ML

€1999

De groene sapjes uit ons Dr. Blend assortiment zitten vol met voedingsvezels en zijn als sixpack verkrijgbaar. Deze vezels dragen bij aan een gezonde spijsvertering.

Flavor: Appel / Spinach / Celery
Maat:
250ML
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Dr. Blend
PROMO
Media 0
Media 1

Beschrijving

Sapjes 100% puur en 100% rauw!
De groene sapjes uit ons Dr. Blend assortiment zitten vol met voedingsvezels en zijn als sixpack verkrijgbaar. Deze vezels dragen bij aan een gezonde spijsvertering. De dikke darm fermenteert deze voedingsvezels en zet ze om naar energie. De aminozuren die deze sapjes rijk zijn bevorderen het gelukshormoon serotonine en leveren de essentiële stoffen die nodig zijn voor een gezonde huid, haar en nagels. De combinatie van limoen en gember zorgt voor een extra reiniging van de lever. Dit weerstand verhogende sapje bevat extra calorieën om u hongergevoel op dit tijdstip te beperken.

HPP
De sapjes zijn middels een uniek Cold Pressed High Pressure Proces bereid. Door dit unieke proces kunnen wij nog meer voedingswaarden, mineralen en vitamines uit groenten en fruit halen. Onze juices zijn 100% puur en 100% rauw en vervaardigd zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Door de vernieuwde High Pressure Process techniek blijven de sappen vers en schiften ze niet en zijn juices van Dr. Blend 10-15 dagen gekoeld houdbaar!

Bijzondere bewaarvoorschriften
Gekoeld geleverd en daarna ook gekoeld bewaren.

Technische informatie

Nutrition table

VOEDINGSWAARDE PER 100ML
ENERGETISCHE WAARDE (KCAL) 41 KCAL
ENERGETISCHE WAARDE (KJ) 172 KJ
VETTEN 0,1 G
VERZADIGDE VETTEN 0,0 G
KOOLHYDRATEN 9,4 G
SUIKERS 8,7 G
VEZELS 0,2 G
EIWITTEN 0,5 G
NATRIUM 10 MG
ZOUT 24 MG

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

APPELSAP 77,50%, SPINAZIESAP 10,00%, BLEEKSELDERIJSAP 10,00%, GEMBERSAP 1,50%, LIMOENSAP 1,00%