Soortgelijke producten
RED MACHINE Nº9 - VERSE GROENTESAP - BIET PASTINAAK GEMBER - 6X250ML
RED MACHINE Nº9 - VERSE GROENTESAP - BIET PASTINAAK GEMBER - 6X250ML

DR BLEND

RED MACHINE Nº9 - VERSE GROENTESAP - BIET PASTINAAK GEMBER - 6X250ML

€2695
€1797/l

Dit sapje zit vol met groenten maar smaakt dankzij de rode bietjes en pastinaak lekker zoet. Pastinaak is namelijk een gezonde suikervervanger. Naast heerlijk zoet, is pastinaak ook nog eens gezond.

Flavor: Gember / biet / Parsnip
Maat:
250ML
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Dr. Blend

Beschrijving

Sapjes 100% puur en 100% rauw!
Dit sapje zit vol met groenten maar smaakt dankzij de rode bietjes en de pastinaak heerlijk zoet. Pastinaak is namelijk een hele gezonde suikervervanger. Naast heerlijk zoet, is pastinaak ook nog eens gezond. Pastinaak is namelijk rijk aan foliumzuur, wat zorgt voor de aanmaak van witte en rode bloedcellen.

De bietjes in dit sapje zijn goed voor de bloedsomloop. En dat niet alleen, bietjes voorzien uw spieren namelijk van zuurstof. Dit helpt om de verzuring en verkramping van uw spieren tegen te gaan. De inname van rode bietensap heeft hierdoor een positieve werking op prestaties bij o.a. duursporten. Daarnaast is het groentesapje Veggie Nº9 een gezonde aanvullen op uw dieet. Deze rode bietensap met pastinaak en gember is bij ons verkrijgbaar in 6-pack.

HPP
De sapjes zijn middels een uniek Cold Pressed High Pressure Proces bereid. Door dit unieke proces kunnen wij nog meer voedingswaarden, mineralen en vitamines uit groenten en fruit halen. Onze juices zijn 100% puur en 100% rauw en vervaardigd zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Door de vernieuwde High Pressure Process techniek blijven de sappen vers en schiften ze niet en zijn juices van Dr. Blend 10-15 dagen gekoeld houdbaar!

Bijzondere bewaarvoorschriften
Gekoeld geleverd en daarna ook gekoeld bewaren.

Technische informatie

Voedingswaarde

VOEDINGSWAARDE PER 100ML
ENERGETISCHE WAARDE (KCAL) 41 KCAL
ENERGETISCHE WAARDE (KJ) 171 KJ
VETTEN 0,4 G
VERZADIGDE VETTEN 0,1 G
KOOLHYDRATEN 7,4 G
SUIKERS 5,5 G
VEZELS 1,5 G
EIWITTEN 1,2 G
NATRIUM 11 MG
ZOUT 24 MG

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

BIETENSAP30,00%, PASTINAAKPUREE 30,00%, KOKOSWATER 25,00%, GEMBERSAP 10,00%, CITROENSAP 5,00%

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading