Soortgelijke producten
SPEEROW Nº14 - VERSE VRUCHTENSAP - BLUESPIRULINA CITROEN WATER - 6X400ML
SPEEROW Nº14 - VERSE VRUCHTENSAP - BLUESPIRULINA CITROEN WATER - 6X400ML

DR BLEND

SPEEROW Nº14 - VERSE VRUCHTENSAP - BLUESPIRULINA CITROEN WATER - 6X400ML

€2395
€1497/l

Lekker fris dankzij citroenwater met een klein zoetje door wat druppels agavesiroop. Vooral de zure citroenen zorgen voor nieuwe energie en lekker veel stroming in uw lijf.

Flavor: Citroen
Maat:
400ML
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Dr. Blend

Beschrijving

Speerow laat alles stromen
Voelt u zich een beetje ingedut en kan u wel een steuntje gebruiken? De Speerow is een van onze nieuwe aanwinsten. Lekker fris dankzij citroenwater met een klein zoetje door wat druppels agavesiroop. Vooral de zure citroenen zorgen voor nieuwe energie en lekker veel stroming in uw lijf. Bent u geneigd om af te haken vanwege citroen? Niet doen! Wij typeren deze juice als ‘fris scherp’ maar door de zoete ondertoon is dit echt een heerlijke sap geworden. Agavesiroop is de verantwoorde tegenhanger van suiker: agave heeft een hoog fructosegehalte waardoor het langzaam door u lichaam wordt verwerkt en vrijgegeven. Hierdoor hoef u niet bang te zijn voor een piek in u suikerspiegel.

Best een beetje magisch.
Ook hebben we Blue spirulina toegevoegd. Klinkt misschien een beetje magisch en dat is het ook. Spirulina bevat namelijk super veel vitamines.

Waarom wij de Speerow hebben opgenomen in ons assortiment
Wij vinden dit zelf de ultieme sap voor na het sporten, maar het is ook de ideale “grab and go” sap voor de momenten waarop u jezelf een snelle oppepper wilt geven. Na u eerste slok wil u meer en daarom hebben we deze juice in een grote 400 ml fles gegoten. Pure Cold Pressed H.P.P. sap waarmee u ook u drukste dagen survived.

HPP
De sapjes zijn middels een uniek Cold Pressed High Pressure Proces bereid. Door dit unieke proces kunnen wij nog meer voedingswaarden, mineralen en vitamines uit groenten en fruit halen. Onze juices zijn 100% puur en 100% rauw en vervaardigd zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Door de vernieuwde High Pressure Process techniek blijven de sappen vers en schiften ze niet en zijn juices van Dr. Blend 10-15 dagen gekoeld houdbaar!

Bijzondere bewaarvoorschriften
Gekoeld geleverd en daarna ook gekoeld bewaren.

Technische informatie

Voedingswaarde

VOEDINGSWAARDE PER 100ML:
ENERGETISCHE WAARDE (KCAL) 18 KCAL
ENERGETISCHE WAARDE (KJ) 75 KJ
VETTEN 0,0 G
VERZADIGDE VETTEN 0,0 G
KOOLHYDRATEN 4,4 G
SUIKERS 3,9 G
VEZELS 0,0 G
EIWITTEN 0,0 G
ZOUT 0,005 G

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

WATER87,95%, CITROENSAP7,00%, AGAVESIROOP 5,00%, BLAUWE SPIRULINAPOEDER 0,05%

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading