Soortgelijke producten
YELLOWFRESHNESS Nº17 - VERSE VRUCHTENSAP - CITROEN AGAVE WATER - 6X400ML
YELLOWFRESHNESS Nº17 - VERSE VRUCHTENSAP - CITROEN AGAVE WATER - 6X400ML

DR BLEND

YELLOWFRESHNESS Nº17 - VERSE VRUCHTENSAP - CITROEN AGAVE WATER - 6X400ML

€2395
€1497/l

Fit scherp en bewust, is ons motto. Deze frisse juice sluit daar perfect bij aan. We hebben er alles aan gedaan om goede balans te vinden tussen voedzaam en smaakvol en dat is perfect gelukt.

Flavor: Agave / Citroen
Maat:
400ML
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Dr. Blend

Beschrijving

Feest in u glas
Fit scherp en bewust, is ons motto. Deze frisse juice sluit daar perfect bij aan. We hebben er alles aan gedaan om goede balans te vinden tussen voedzaam en smaakvol en dat is perfect gelukt. Geel staat voor optimisme en energie. En de kleur geel maakt veel mensen blij. Placebo? Welnee. Citroensap, appelsap, agavesiroop gemixt met een beetje lemon. Een feest in u glas en een feest voor u lijf. Want vitamine C en kalium zijn beide enorme weldoeners: C is goed voor een gezond immuunsysteem en kalium zorgt voor een gezonde werking van uw hersenen en zenuwsysteem. Daarnaast kan citroensap helpen om op gewicht te blijven- of te komen, want het stofje pectine zorgt ervoor dat u minder snel honger krijgt. Alleen maar voordelen dus, zeker wanneer u deze sap combineert met gezonde voed

HPP
De sapjes zijn middels een uniek Cold Pressed High Pressure Proces bereid. Door dit unieke proces kunnen wij nog meer voedingswaarden, mineralen en vitamines uit groenten en fruit halen. Onze juices zijn 100% puur en 100% rauw en vervaardigd zonder conserveringsmiddelen of andere toevoegingen. Door de vernieuwde High Pressure Process techniek blijven de sappen vers en schiften ze niet en zijn juices van Dr. Blend 10-15 dagen gekoeld houdbaar!

Bijzondere bewaarvoorschriften
Gekoeld geleverd en daarna ook gekoeld bewaren.

Technische informatie

Voedingswaarde

VOEDINGSWAARDE PER 100ML:
ENERGETISCHE WAARDE (KCAL) 26 KCAL
ENERGETISCHE WAARDE (KJ) 109 KJ
VETTEN 0,0 G
VERZADIGDE VETTEN 0,0 G
KOOLHYDRATEN 6,3 G
SUIKERS 5,7 G
VEZELS 0,1 G
EIWITTEN 0,1 G
ZOUT 0,005 G

OVERIGE INFORMATIE

Samenstelling

WATER 76,00%, CITROENSAP 8,00%, APPELSAP 8,00%, AGAVESIROOP 6,00%, LIMOENSAP 2,00%

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading