Soortgelijke producten
Artemis Drop Shot-short
Artemis Drop Shot-short
Artemis Drop Shot-short
Artemis Drop Shot-short

DROP SHOT

Artemis Drop Shot-short

€4400 −20%
€3495
*De uitverkoop begint op 31/1/2023

De dropshot-padelshort is het model dat Lucas Campagnolo, World Padel Tour-speler, zal dragen en dat belangrijke en baanbrekende technologische vooruitgang heeft.

Kleur: DONKERGRIJS
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door DROPSHOT.SL.

Beschrijving

Binnen de nieuwe herfst-wintertextielcollectie is de Artemis-lijn, met in de hoofdrol onze speler Lucas Campagnolo. Onder het brede scala aan producten waaruit het bestaat, valt de Short Drop Shot Artemis op, een comfortabel en hoogwaardig kledingstuk.

Het productieproces van de Short Drop Shot Artemis heeft de maximale garanties dankzij het feit dat de samenstelling tot op de millimeter is verzorgd. Een deel van de materialen die in dit proces worden gebruikt, is Polyester Elastaan ​​4 Wat Strech, dat verantwoordelijk is voor het garanderen van elasticiteit, lichtheid en comfort op het hoogste niveau.

Een model dat zal worden gedragen door Lucas Campagnolo, World Padel Tour-speler, en dat belangrijke en baanbrekende technologische vooruitgang heeft, zoals het Dry System Keepcool, dat vocht afvoert en lichaamsversheid garandeert, of het Elasticity System dat extra elasticiteit aan de stof geeft en vergroot de bewegingsvrijheid.

De Short Drop Shot Artemis is gemaakt in een zwarte tint waardoor de speler meerdere combinatiemogelijkheden heeft.

Technische informatie

  • TYPE BAND Elastische riem
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading