Soortgelijke producten
Drop Shot Ancor JMD T-shirt met korte mouwen
Drop Shot Ancor JMD T-shirt met korte mouwen
Drop Shot Ancor JMD T-shirt met korte mouwen

DROP SHOT

Drop Shot Ancor JMD T-shirt met korte mouwen

€4400 −20%
€3495
*De uitverkoop begint op 27/1/2023

Ancor is de nieuwe dropshot-jersey met korte mouwen die door Juan Martin wordt gebruikt in elke WPT

Kleur: WIT
Maat:
XL.
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door DROPSHOT.SL.

Beschrijving

Het nieuwe Drop Shot Ancor JMD T-shirt werd geboren binnen de nieuwe herfst-winter 2022-collectie in de Juan Martín Díaz-textiellijn, een maatstaf op het gebied van sportiviteit in de wereld van paddletennis.

Voor ons is het belangrijkste om onze klanten een comfortabel en kwalitatief hoogstaand product te bieden en daarom zijn enkele van de kenmerken die het beschrijven; weerstand, aanpassingsvermogen en duurzaamheid. Bovendien biedt het, dankzij de samenstelling van de materialen, de speler het grootste comfort tijdens het spelen van het spel.

Het kledingstuk valt op door de elasticiteit en lichtheid van de stof, en dit is te danken aan het gebruik van polyester spandex jersey, een resistent materiaal dat aanpassing en elasticiteit aan de speler biedt en voldoende vrijheid garandeert bij het spelen van het spel.

Enkele van de belangrijkste verbeteringen op het gebied van technologie zijn het Dry System Keepcool en de Cotton-Elasticity Jersey die de speler helpen zich comfortabeler en dynamischer te voelen op het veld, dankzij verbeterde vochtafvoer en extra elasticiteit.

Het nieuwe Drop Shot Ancor JMD Shirt trekt de aandacht met het blote oog. Het ontwerp wilde een elegante en strakke stijl overbrengen waarin zwarte en witte tinten worden gecombineerd met marineblauwe details. Bovendien is het Drop Shot Ancor JMD T-shirt gedetailleerd met het merklogo en de JMD-initialen die verwijzen naar de Juan Martín Díaz-lijn.

Technische informatie

  • TYPE KRAAG Ronde hals
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading