Soortgelijke producten
Padel Drop Shot Famara dameslegging
Padel Drop Shot Famara dameslegging
Padel Drop Shot Famara dameslegging
Padel Drop Shot Famara dameslegging

DROP SHOT

Padel Drop Shot Famara dameslegging

€4400 −20%
€3495
*De uitverkoop begint op 6/1/2023

De Drop Shot Famara dames padeltight is gekwalificeerd als kledingstuk van uitstekende kwaliteit, mede dankzij de gebruikte materialen in de samenstelling

Kleur: GROEN
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door DROPSHOT.SL.

Beschrijving

Als een gedurfd en innovatief voorstel voor dit nieuwe herfst-winterseizoen, is de Famara Drop Shot Mesh geboren, een perfect model om hem op en naast de baan te kleden.

Het kledingstuk wordt gekenmerkt door hoge prestaties en uitstekende kwaliteit, en dat is mede te danken aan de samenstelling in Poyester Elastaan, een materiaal dat weerstand, voldoende bewegingsvrijheid, perfecte aanpassing aan het lichaam en een lange levensduur van het product garandeert.

Een kledingstuk bevat ook het Dry System Keepcool om optimale prestaties op het gebied van ademend vermogen te bieden, en het Elasticity System dat verantwoordelijk is voor het verhogen van de elasticiteit zonder de initiële prestaties te verliezen.

De Drop Shot Famara Mesh heeft een elegant en gedistingeerd ontwerp dat perfect te combineren is met meerdere kledingstukken. Met een volledige been combineert het zijn groene tint met de 3D-siliconenprint van fluorgele details

Technische informatie

  • TYPE BAND Elastische riem
  • VORM Standaard
  • Zak ball pocket
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading