Soortgelijke producten
Padel Drop Shot Fayna dameslegging
Padel Drop Shot Fayna dameslegging
Padel Drop Shot Fayna dameslegging
Padel Drop Shot Fayna dameslegging

DROP SHOT

Padel Drop Shot Fayna dameslegging

€4400 −20%
€3495
*De uitverkoop begint op 26/1/2023

De Drop Shot Fayna dames padel tight wordt gekwalificeerd als kledingstuk van uitstekende kwaliteit, mede dankzij de gebruikte materialen in de samenstelling.

Kleur: ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door DROPSHOT.SL.

Beschrijving

Binnen de nieuw uitgebrachte herfst-wintertextielcollectie is de nieuwe Drop Shot Fayna Mesh, een model dat zich probeert aan te passen aan de behoeften van onze spelers.

De Drop Shot Fayna Mesh wordt gekwalificeerd als een kledingstuk van uitstekende kwaliteit, en dat is mede te danken aan de materialen die in de samenstelling zijn gebruikt. Onder hen valt de Nylon Spandex op, die de meest comfortabele pasvorm, de grootste vrijheid en de meest subtiele prestaties garandeert.

Het kledingstuk bevat ook het Dry System Keepcool om optimale prestaties op het gebied van ademend vermogen te bieden, of het Elasticity System dat verantwoordelijk is voor het verhogen van de elasticiteit zonder de initiële prestaties te verliezen.

De Drop Shot Fayna Mesh is ontworpen in het zwart, waardoor het mogelijk is om meerdere outfits te creëren tijdens het aankleden. Het model reserveert ruimte voor bepaalde details die zijn geprint in 3D-siliconen met een glanzende zilvertint. Om tijdens het spelen een handig kledingstuk te zijn, heeft de Fayna Drop Shot Mesh bovendien een zak aan de achterkant waarin je de bal kunt opbergen.

De Drop Shot Fayna Turnpakje is een basic die alle spelers in hun kast willen hebben.

Technische informatie

  • TYPE BAND Elastische riem
  • VORM Standaard
  • Zak ball pocket
  • OMKEERBAAR NEE

Gebruikersbeoordelingen

Loading