Soortgelijke producten
Padel Drop Shot Maday dameslegging
Padel Drop Shot Maday dameslegging
Padel Drop Shot Maday dameslegging
Padel Drop Shot Maday dameslegging

DROP SHOT

Padel Drop Shot Maday dameslegging

Vanaf €4400 −20%
€3495
*De uitverkoop begint op 25/1/2023

Dankzij de materialen zorgt de Drop Shot Maday padellegging voor dames voor maximale mobiliteit en comfort in elke game

Kleur: ZWART / GOUD
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door DROPSHOT.SL.

Beschrijving

De nieuwe herfst-wintertextielcollectie omvat een functioneel en transversaal vrouwelijk model zoals de Drop Shot Maday Mesh, een product dat een duidelijke maatstaf zal worden op het gebied van kwaliteit binnen de wereld van paddletennis

En het is dat de Drop Shot Maday Mesh een samenstelling heeft van hoogwaardige vezels waarbij de Brushed Polyester Elastaan ​​de bewegingsvrijheid verbetert, een comfortabele lichaamspasvorm mogelijk maakt en maximaal comfort garandeert.

Bovendien bevat het systemen zoals het Dry System Keepcool dat de prestaties op het gebied van ademend vermogen optimaliseert, of het Elasticity System dat de elasticiteit verbetert, waardoor de prestaties en het comfort in gelijke delen toenemen.

De Drop Shot Maday Mesh wordt gedefinieerd door een geweldige persoonlijkheid en kracht. Bovendien zorgt de overheersende toon ervoor dat het kledingstuk gemakkelijk kan worden gecombineerd, waardoor meerdere en gevarieerde outfits worden bereikt. Net als bij het Drop Shot Maday Sweatshirt is het onderste deel van de pers gedetailleerd met de karakteristieke tekening van de Maday-lijn in goudtinten. In dezelfde toon als deze details is het productlogo op het bovenste gedeelte gedrukt in 3D-siliconen.

Voor meer bruikbaarheid en comfort heeft het kledingstuk bovendien een zak op de achterkant, waar de speler de bal tijdens het spel kan houden, en een elastische band in de taille die het vastmaken vergemakkelijkt.

Technische informatie

  • TYPE BAND Elastische riem
  • VORM Standaard
  • Zak ball pocket
  • STAAT Nieuw
  • OMKEERBAAR NEE

Gebruikersbeoordelingen

Loading