Soortgelijke producten
Padelrok voor dames Drop Shot Maday
Padelrok voor dames Drop Shot Maday
Padelrok voor dames Drop Shot Maday
Padelrok voor dames Drop Shot Maday

DROP SHOT

Padelrok voor dames Drop Shot Maday

Vanaf €4700 −25%
€3495
*De uitverkoop begint op 26/1/2023

De Maday-rok is de nieuwe Drop Shot-padelrok voor dames in zwarte en gouden tinten om op te vallen op en naast het veld

Kleur: ZWART
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door DROPSHOT.SL.

Beschrijving

Binnen de Maday-lijn die de nieuwe herfst-wintercollectie vormt, vinden we de Drop Shot Maday Skirt, het perfecte kledingstuk om te combineren met het Drop Shot Maday T-shirt en een unieke outfit te creëren.

De Drop Shot Maday Skirt is gemaakt van Polyester Elastaan ​​om bewegingsvrijheid, maximaal comfort en een esthetisch pluspunt te garanderen dankzij de elastische taille en binnenbroek.

Een model dat de leiding heeft over het Dry System Keepcool, het beheer van vochtigheid en de optimale prestaties van ademend vermogen, en het Elasticity System om een ​​breed scala aan bewegingen te garanderen en maximaal comfort te garanderen.

Wat het ontwerppatroon van de Drop Shot Maday Skirt betreft, is er een elastische band in de taille verwerkt die maximale ondersteuning biedt. Binnenin is een short bevestigd die de speler comfort en veiligheid zal bieden. Het kledingstuk vertoont brede plooien aan de onderkant, wat het kledingstuk een unieke stijl geeft. Tot slot is het kledingstuk afgewerkt met de 3D siliconen print van het logo en de merknaam

Gebruikersbeoordelingen

Loading