Soortgelijke producten
Rayco Drop Shot T-shirt met korte mouwen
Rayco Drop Shot T-shirt met korte mouwen
Rayco Drop Shot T-shirt met korte mouwen

DROP SHOT

Rayco Drop Shot T-shirt met korte mouwen

€4400 −20%
€3495
*De uitverkoop begint op 25/1/2023

het nieuwe Rayco padelshirt met korte mouwen van Drop Shot valt op door zijn design, lichtheid en ademend vermogen

Kleur: GEEL
Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door DROPSHOT.SL.

Beschrijving

Het nieuwe Drop Shot Rayco T-shirt bevindt zich in de nieuwe herfst-winter textielcollectie in de LP-lijn met in de hoofdrol Pablo Lima, een van de grootste paddletennisatleten.

Enkele van de kenmerken die het beschrijven zijn kwaliteit, weerstand en duurzaamheid. Bovendien biedt het, dankzij de samenstelling van de materialen, de speler het grootste comfort op het moment van het spel, omdat het kledingstuk zich perfect aanpast aan het lichaam van de speler, waardoor meer bewegingsvrijheid mogelijk is.

Het Rayco Drop Shot Shirt valt op door de elasticiteit en lichtheid van de stof, en dit is te danken aan het gebruik van polyester spandex jersey, een resistent materiaal dat aanpassing en elasticiteit aan de speler biedt en voldoende vrijheid garandeert bij het spelen van het spel.

Enkele van de belangrijkste verbeteringen op het gebied van technologie zijn het Dry System Keepcool en het Elasticity System, waardoor de speler zich comfortabeler en dynamischer op het veld voelt, dankzij de verbeterde vochtafvoer en de extra elasticiteit.

Qua stijl is het Rayco Drop Shot T-shirt een van de meest opvallende uit deze collectie. Voor het ontwerp zijn de kleuren van de LP-lijn, geel en zwart, gebruikt. Bovendien toont het voorste deel een geometrische tekening die duidt op het kledingstuk met een geweldig karakter.

Technische informatie

  • TYPE KRAAG Ronde hals
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading