Soortgelijke producten
EXTREME - MEDIUM COMPRESSIE

ENFORMA

EXTREME - MEDIUM COMPRESSIE

Vanaf
€1790

ENFORMA Socks ontwikkelt en produceert kwalitatief zeer hoogwaardige sokken voor o.a. hardlopen, skien, fietsen, wandelen, incl. recovery en taping sokken. De sokken hebben de maten S, M, L, XL.

Kleur:

ZWART

Maat:

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door ENFORMA SALES

Beschrijving

Deze ENFORMA ompressie hardloop sok met medium compressie stimuleert de doorbloeding en zuurstofopname van de spieren wat bijdraagt aan het voorkomen van blessures en spierpijn. Daarnaast bevat deze sok Nillit Inergy wat ook voor een betere doorbloeding zorgt. De behandeling met MERYL HYALURONAN houdt de voeten gehydrateerd.
Ook verkrijgbaar in blauw en en wit.Deze ENFORMA ompressie hardloop sok met medium compressie stimuleert de doorbloeding en zuurstofopname van de spieren wat bijdraagt aan het voorkomen van blessures en spierpijn. Daarnaast bevat deze sok Nillit Inergy wat ook voor een betere doorbloeding zorgt. De behandeling met MERYL HYALURONAN houdt de voeten gehydrateerd.
De technische running en fitness compressiesokken van ENFORMA socks geven optimale steun en comfort. De sokken bevatten technische materialen die er voor zorgen dat de voeten op temperatuur blijven onder koude en warme omstandigheden.
Deze sokken zijn zeer geschikt voor hardlopen, fietsen, racefietsen, mountain biking, cross fit, tennissen, squash, en diverse andere veld- en balsporten.
Ook verkrijgbaar in blauw en en wit.

Gebruikersbeoordelingen

Loading