Soortgelijke producten
Carnitine 1000

ETIXX

Carnitine 1000

€2250 −20%
€1800
*De uitverkoop begint op 3/10/2022

Verhoogde spiercarnitineconcentraties bevorderen de vetverbranding en sparen glycogeen.

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Etixx

Beschrijving

Tijdens langeduurinspanningen aan lage intensiteit zijn vetten een belangrijke brandstof. Wanneer de intensiteit verhoogt, wordt glycogeen steeds belangrijker. Wanneer een duursporter langer vet kan gebruiken als brandstof, zal het langer duren voor alle suikers opgebruikt zijn. Vetten, afgebroken in vetzuren, komen in de mitochondriën, de energiecentrales van de spiercellen, door middel van carnitine.

Het is aangetoond dat chronische carnitinesupplementatie kan zorgen voor een stijging van de spiercarnitinelevels. Verhoogde spiercarnitineconcentraties bevorderen de vetverbranding en sparen glycogeen. Op die manier zijn nog meer suikers beschikbaar voor aan het einde van de inspanning, wat de prestatie ten goede komt.

Vitamine B6 in CARNITINE 1000 draagt bij aan een normaal energieleverend metabolisme en de energievoorziening in de spieren, wat belangrijk is tijdens training / sportprestaties.

Voor wie kan Etixx Carnitine 1000 voordelig zijn?
Carnitine heeft een positief effect voor duursporters die inspanningen uitvoeren aan lage en matige intensiteit (lopen, fietsen, triatlon ...).

Technische informatie

Voedingswaarde

Samenstelling per 2 tabletten -> L-carnitinetartraat: 2 000 mg; Vitamine B3: 6.4 mg (40% RI*); Vitamine B6: 0.56 mg (40% RI*)

Overige informatie

Samenstelling

L-carnitine tartraat - Vulstof: microkristallijne cellulose - Verstevigingsmiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren - Antiklontermiddellen: siliciumdioxide, magnesiumzouten van vetzuren - Vulstof: polyethyleenglycol - Nicotinamide - Pyridoxinehydrochloride Zonder gluten – zonder lactose – zonder soja – vegetariërs √ – veganisten √

Gebruikersbeoordelingen

Loading