High Protein Shake Vanille 1kg

€5599
€6999 -20%
*Van ‪9/7/2024‬ tot ‪1/1/2025‬

Eiwitshake met 95% puur weiproteïne-isolaat

Smaak: Vanille

1 kg

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Ceres Pharma NV

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Eiwitten of proteïnen zijn essentiële voedingsstoffen die voorkomen in een gezonde en evenwichtige voeding (bv. in vlees, vis, eieren, melk of noten). Ze dragen bij aan het behoud en de opbouw van de spiermassa. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid eiwitten voor sporters varieert tussen 1,2 en 1,7 g/kg lichaamsgewicht per dag. Het wordt aangeraden om eiwitrijke maaltijden te verspreiden over de dag.

Fysieke inspanning, en in het bijzonder krachttraining, resulteert in een verhoogde eiwitafbraak en -synthese. Om de eiwitafbraak te beperken na de inspanning, is het belangrijk dat je voldoende eiwitten inneemt en zo de spiereiwitsynthese stimuleert, want dit is de basis voor spiergroei. Onderzoek heeft aangetoond dat de inname van 20 g eiwit direct na de training voldoende is voor het behouden, herstellen en opbouwen van spiermassa. Daarnaast wordt ook aangeraden om eiwitrijke maaltijden te spreiden over de dag.

Weiproteïne is een van de meest hoogwaardige eiwitten op de markt en bevat alle essentiële aminozuren in hogere concentraties dan plantaardige eiwitbronnen. Weiproteïnen worden sneller verteerd en geabsorbeerd, en bevatten een hoge portie leucine, wat de belangrijkste trigger is voor het opbouwen van spiermassa.

Neem de High Protein Shake in na de inspanning om eiwitsynthese te maximaliseren en adaptatie en herstel te promoten.

Overige informatie

Samenstelling

Weiproteïne-isolaat (soja, melk) - aroma: vanillesmaak - verdikkingsmiddelen: xanthaangom, guargom - zoetstof: sucralose. Zonder gluten – bevat lactose – bevat soja – vegetariërs √ – veganisten x

Gebruikersbeoordelingen