Night Protein Shake 600g

€3599
€4499 -20%
*Van ‪9/7/2024‬ tot ‪31/12/2024‬

Bevat 100% micellair caseïne om spieropbouw en –herstel tijdens de nacht te opti

Smaak: Cookie cream

600 g

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Ceres Pharma NV

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Etixx Night Protein Shake bevat 100% Micellair caseine, een eiwit dat langzamer wordt verteerd en opgenomen door het lichaam dan wei-eiwit. Deze tragere opname en vertering maakt Micellair caseine een ideale eiwitbron voor perioden waarop je geen eiwitten kan innemen zoals tijdens het slapen. Bovendien is Etixx Night Protein Shake arm aan suiker en vet.

Uit studies blijkt dat voor de opbouw en het behoud van spiermassa een positieve eiwitbalans nodig is. Hiervoor is een dagelijkse eiwitinname nodig van 1.4-2g eiwit/kg LG. In de praktijk komt dit overeen met eiwitinnames van 20-40g om de 3-4u. Aangezien tijdens de nacht geen eiwitten worden ingenomen, wordt aanbevolen om voor het slapengaan een extra innamemoment te voorzien. Deze eiwitinname voor het slapengaan is een effectieve manier om aan de dagelijkse eiwitbehoefte te voldoen en zou de spiereiwitsynthese tijdens de nacht extra stimuleren.

In studies is aangetoond dat inname van caseïne (20-40g) 30minuten voor het slapengaan een positief effect heeft op de spiereiwitsynthese en het spierherstel.

Voor wie kan de Etixx Night Protein Shake voordelig zijn?
De Night Protein Shake is een suiker- en vetarme eiwitshake geschikt voor alle type sporters. De Night Protein Shake, op basis van micellair caseïne, is de perfecte shake om spieropbouw en –herstel tijdens de nacht te optimaliseren. Het is bovendien de ideale aanvulling van de dagelijkse eiwitbehoefte in combinatie met eiwitrijke maaltijden verspreid over de dag.

Technische informatie

Voedingswaarde

Per 40g- Energie: 143kcal/599kJ, Vetten: 0.91g (waarvan verzadigd: 0.08g), Koolhydraten: 3.42g (waarvan suikers: 1.92g), Eiwitten: 30.3g, Zout: 0.20g

Overige informatie

Samenstelling

Micellair caseineconcentraat (melk); koekkruimels [tarwebloem (gluten), plantaardige olie, suiker, cacaopoeder, invertsuikersiroop, rijsmiddel (natriumcarbonaten), zout], smaakstof; verdikkingsmiddelen: guargom, xanthaangom, cellulosegom; natriumchloride; zoetstof: sucralose; natuurlijk aroma. Bevat gluten – bevat lactose – zonder soja –vegetariërs √ – veganisten X

Gebruikersbeoordelingen