Soortgelijke producten
Bescherming voor Duim - Honkbal - (zwart) - Small
Bescherming voor Duim - Honkbal - (zwart) - Small

EVOSHIELD

Bescherming voor Duim - Honkbal - (zwart) - Small

€4495

The EvoShield Baseball Catcher's Thumb Guard custom molds in minutes to provide the ultimate thumb protection

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door All-American Sports

Beschrijving

BESCHERM JE SPEL. Ontworpen door 's lands beste professionele atletische trainers en de enige MLB Authentieke baseball duimbeschermer, de EvoShield Baseball Catcher's Thumb Guard vormt zich op maat in een paar minuten om de ultieme duimbescherming te bieden. Deze dunne beschermer biedt bescherming waar je het nodig hebt, of het nu je duim, vingers of handpalm is. De Shield kan worden gedragen in de catcherhandschoen om vastzittende duimen, GameKeeper's duim, UCL blessures te helpen voorkomen of voor extra bescherming van de handpalm.

Kenmerken

  • Verkrijgbaar in 2 maten: Small/Youth (voor 9-12 jaar, afmetingen 4.25" x 3.5") en Large (13 jaar en ouder, afmetingen 4.5" x 4.5")
  • Inclusief: 1 beschermende multi-gebruiksbeschermer en gaaswikkel voor de pasvorm
  • Gepatenteerd 1/4" ultradun, lichtgewicht composietmateriaal
  • Custom-molding pads beginnen zacht en flexibel, en transformeren in hard en beschermend
  • Biedt een comfortabele, aangepaste pasvorm voor bescherming die de prestaties niet belemmert
  • Het effect wordt verspreid, niet geabsorbeerd, die betere bescherming dan traditionele beschermende uitrusting verstrekken
  • Eenmaal gevormd, biedt het schild bescherming voor het hele seizoen
  • Shields zijn met de hand wasbaar. Luchtdroog Haal het Shield uit de foliezak om het op maat gemaakte vormingsproces in de lucht te activeren. De Gel-to-Shell Technologie transformeert de zachte inzetstukken in beschermende Shields in enkele minuten. Testimonial Ik hou van de Evoshield producten omdat ze op maat gemaakt zijn. Alles past perfect, en het geeft me een geweldige bescherming. Toen de Padres me catcher maakten, hoorde ik veel verhalen over catchers die hun duim braken. Na een paar bullpens voelde ik dat mijn duim een beetje pijn deed, dus vroeg ik mijn agent om zo'n Evoshield duimbeschermer. Ze zijn zo comfortabel, het is niet te geloven. Als catcher geeft hun product mij de bescherming die ik nodig heb om mijn spel te verbeteren.
  • Rodney Daal, Minor League Catcher voor de San Diego Padres

Gebruikersbeoordelingen

Loading