Soortgelijke producten
Crosstrainer - Fox 1 - Crosstrainer
Crosstrainer - Fox 1 - Crosstrainer
Crosstrainer - Fox 1 - Crosstrainer
Crosstrainer - Fox 1 - Crosstrainer

FOCUS FITNESS

Crosstrainer - Fox 1 - Crosstrainer

€40900 −44%
€22900
*De uitverkoop begint op 26/1/2023

De Focus Fitness Fox 1 is het instapmodel van de crosstrainer-lijn van Focus Fitness. Fe Fox 1 is de ideale crosstrainer voor beginnende thuissporters.

Kleur: ZWART
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Betersport

Beschrijving

De Focus Fitness Fox 1 is het instapmodel van de crosstrainer-lijn van Focus Fitness. Hierdoor is de Fox 1 de ideale crosstrainer voor beginnende thuissporters die kennis willen maken met de crosstrainer. Deze crosstrainer is uitgerust met een vliegwiel van 6 kg waardoor je comfortabel kunt trainen.

Lengtepas
De lengtepas van een crosstrainer bepaalt in grote mate het comfort van je training. Een grotere lengtepas maakt langere omwentelingen, waardoor de beweging meer lijkt op je natuurlijke loopbeweging. De lengtepas van de Focus Fitness Fox 1 is 30 cm.

Stabiliteit
Het gewicht van een crosstrainer is erg belangrijk voor de stabiliteit en belastbaarheid van de crosstrainer. Hoe zwaarder het gewicht van de crosstrainer, hoe stabieler deze blijft staan bij intensieve trainingen. De Fox 1 heeft een solide constructie en heeft een gewicht van 32 kg. Hierdoor is de Focus Fitness Fox 1 geschikt voor thuisgebruik, wat inhoudt dat deze crosstrainer enkele keren per week thuis gebruikt kan worden. De Fox 1 is tot een lichaamsgewicht van 120 kg te belasten. Daarnaast beschikt de Fox 1 over een V-Belt, waardoor je stil kunt trainen zonder dat iemand anders daar last van heeft.

Trainingscomputer en display
De trainingscomputer van de Fox 1 is elektronisch te bedienen. Via het display kun je de weerstand eenvoudig verhogen of verlagen in 8 niveaus. Op het display lees je tevens in één oogopslag je trainingsgegevens af, zoals snelheid, trainingstijd, afstand, verbrande calorieën en de hartslagfrequentie. Daarnaast is de crosstrainer uitgerust met 12 voorgeprogrammeerde programma's die je via het display kunt instellen. Tijdens de training kun je je hartslag monitoren door middel van de hartslagsensoren op de armpedalen. Een indicatie van je hartslag wordt op het display weergegeven.

Tablethouder
Het display van de Fox 1 is uitgerust met een tablethouder. Dit houdt in dat je je tablet of smartphone op de houder van de crosstrainer kunt plaatsen en tijdens je training gebruik kunt maken van de functionaliteiten van je apparaat door bijvoorbeeld video's te kijken op Youtube of een serie te kijken via Netflix.

Conclusie
De Focus Fitness Fox 1 is de ideale crosstrainer voor thuisgebruik. Deze crosstrainer is fluisterstil, heeft een sterk vliegwiel, een eenvoudige trainingscomputer en is te belasten tot 120 kg lichaamsgewicht. Perfect voor mensen die kennis willen maken met de crosstrainer of die willen beginnen met thuis sporten. De crosstrainer is geschikt om enkele keren per week thuis te gebruiken. Ben je op zoek naar een crosstrainer die zwaarder of intensiever te belasten is, neem dan een kijkje bij de Fox 3.

Technische informatie

 • AANTAL PROGRAMMA'S 12 programma's
 • TYPE WEERSTAND Magneetbestendig
 • GEWICHT VAN VLIEGWIEL 6 kg
 • AANTAL WEERSTANDSNIVEAUS 8
 • BEWEGINGSREIKWIJDTE 20 cm
 • BREEDTE 61 cm
 • HARTSLAGMETER JA
 • connectiviteit Niet tablet-compatibel
 • HOOGTE 154 cm
 • LENGTE 108 cm
 • SPORTIEF NIVEAU BEGINNER
 • STAAT Nieuw
 • Vouwbaar Niet vouwbaar

Gebruikersbeoordelingen

Loading