Soortgelijke producten
Fresh n Rebel Twins 1 Tip TWS - Dreamy Lilac
Fresh n Rebel Twins 1 Tip TWS - Dreamy Lilac
Fresh n Rebel Twins 1 Tip TWS - Dreamy Lilac
Fresh n Rebel Twins 1 Tip TWS - Dreamy Lilac
Fresh n Rebel Twins 1 Tip TWS - Dreamy Lilac

FRESH N´ REBEL

Fresh n Rebel Twins 1 Tip TWS - Dreamy Lilac

€3999

Volledig draadloze oordopjes

Kleur:

Lila

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door iZi-DEALS.NL

Beschrijving

True Wireless oordopjes
True Wireless is de volgende stap in draadloos luisteren. Verbind je Twins 1 Tip via Bluetooth met je device en luister met alleen de oordopjes. Er komen geen kabels bij kijken.

Vul de dag
De Twins 1 Tip hebben een totale speelduur van 24 uur. De oordopjes zijn binnen een uur weer volledig opgeladen in de oplaadcase en je kunt ze na het opladen vier uur gebruiken.

Dual master
Omdat de oordopjes beide een ingebouwde microfoon hebben, kun je de oordopjes niet alleen gebruiken als een set, maar ook los van elkaar (alleen het rechter of het linker oordopje).

Auto pairing
Als je je Twins 1 Tip al eerder hebt verbonden met je device, zullen ze daarna altijd automatisch verbinden met dat apparaat als je ze uit de oplaadcase haalt. Als je ze weer terug stopt in de oplaadcase, wordt de verbinding verbroken en gaan ze uit.

Touch control
Je kunt je muziek of telefoongesprek natuurlijk bedienen via je verbonden device, maar dit kan ook door de oordopjes aan te raken. Tik op de zijkant van de oordopjes en blijf hands-free.

Voice assistant
Deze oordopjes ondersteunen het gebruik van een spraakassistent, zoals Siri of Google Assistant (afhankelijk van device). Maak je geen zorgen en laat je digitale assistent het werk doen.

Comfortabele oordopjes
De Twins 1 Tip worden geleverd met drie maten zachte siliconen oordopjes en zorgen voor passieve noise cancelling dankzij de in-ear pasvorm.

Specificaties

  • Drie formaten zachte siliconen oordopjes - - Bluetooth wireless - - Dual Master - - Spraakassistent - - Touch control - - Ingebouwde afstandsbediening en microfoon - - Speelduur: 4 uur per lading, 24 uur in totaal - - Oplaadduur: case 1 uur, oordopjes 1 uur - - Geleverd inclusief oplaadkabel (USB naar USB-C) en oplaadcase -

Technische informatie

  • VERBINDING DRAADLOOS
  • STAAT Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading