Soortgelijke producten
Ozean Triton 335 Supboard - met accessoires
Ozean Triton 335 Supboard - met accessoires
Ozean Triton 335 Supboard - met accessoires
Ozean Triton 335 Supboard - met accessoires
Ozean Triton 335 Supboard - met accessoires

GYMSTICK

Ozean Triton 335 Supboard - met accessoires

€69900

Het Gymstick Ozean Triton 335 Supboardis het perfecte board om te supboarden. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om te gaan supboarden.

Kleur: ROOD
Maat:
335 cm
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Fitwinkel

Beschrijving

Het Gymstick Ozean Triton 335 Supboardis het perfecte board om te supboarden. Dit pakket bevat alles wat je nodig hebt om te gaan supboarden, of te wel “stand up paddling”.

Relaxed sporten op het water
Tijdens deze wateractiviteit kan je heerlijk tot rust komen doordat je over het water dobbert, maar het is ook een leuke manier om de kracht in de armen te trainen door stevig door te peddelen. Het is ook een goede manier om evenwicht en balans te trainen!
Tijdens het supboarden gebruik je wel bijna 95% van je spieren! Dit komt omdat je in het water een onstabiele ondergrond hebt en hierdoor gaan je spieren steeds op zoek naar evenwicht. Daarom is supboarden niet alleen heel leuk, maar ook nog een gezond!

Gemakkelijk mee te nemen
Neem je supboard eenvoudig overal mee naar toe door deze op te bergen in de handige opbergtas. Eenmaal aangekomen bij dat mooie meer of die prachtige rivier, pomp je eenvoudig het supboard op tot de gewenste hardheid. Let op: hoe harder het board, hoe stabieler deze in het water ligt. Wanneer je klaar bent met supboarden laat je het board leeglopen en berg je deze op in de opbergtas.
Ruim het supboard altijd droog en schoon op om er zo lang mogelijk plezier van te hebben.

Veilig op het water
Bang om in het water te vallen? Draag daarom altijd de rekbare veiligheidsriem om een van de enkels om te zorgen voor extra veiligheid op het water. Tevens zorgt deze riem ervoor dat het supboard niet weg drijft wanneer je van het supboard bent gevallen.
De stevige aluminium peddel is in lengte verstelbaar, waardoor deze geschikt is voor het hele gezin.

Anti-slip materiaal
Dankzij het design en de keuze van materiaal is het supboard licht van gewicht, maar ligt deze nog steeds stabiel in het water. Dankzij het anti-slip vlak blijf je stevig staan, ook al wordt het wordt aan de bovenkant nat. De drie vinnen onder het board verbeteren de stabiliteit in het water.

Inhoud
• Gymstick Ozean Triton 305 Supboard
• Aluminium peddel (verstelbaar)
• Pomp
• Rekbare veiligheidsriem
• Draagtas
• Afneembare vin
• Reparatiekit
• Handleiding

Specificaties
Met een afmeting van 335 x 83 x 15 cm en een maximaal gebruikersgewicht van 150 kg is het supboard geschikt voor het plezier van klein en groot. Het board kan worden opgepompt tot een maximale druk van 20 PSI/1.3 BAR. Dankzij het handige handvat middenin het board kan je deze zonder moeite optillen. De middelste grote vin is afneembaar, waardoor het board compact kan worden opgeborgen.

Technische informatie

TYPE SUP

Opblaasbare SUP

Overige informatie

Samenstelling

PVC, EVA, Nylon

Gebruikersbeoordelingen

Loading