INNERME

Protein Mix 'Vanille' (480 g) - Bio & Vegan

€2295

Deze licht verteerbare proteïnemix voor eiwitshakes bezorgt je alle essentiële aminozuren, is 100% plantaardig en bevat superfoods zoals spirulina.

Flavor:

Vanille

Maat:

480G
Web exclusief
Verkocht en verzonden door Innerme
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4

Beschrijving

Het is cruciaal om voldoende eiwit binnen te krijgen, zeker als sporter. En met je gewone, dagelijkse voeding kan het zijn dat je moeilijk aan de juiste hoeveelheid eiwitten komt die je lichaam nodig heeft. Zeker in een plantaardig dieet is dat een aandachtspunt. Laat je daarom ondersteunen door deze mix met een lekkere vanillesmaak, die je in de plaats van een extra maaltijd kan eten of vlak na een inspanning.

Met de Protein Mix ‘Vanille’ maak je licht verteerbare eiwitshakes die je alle essentiële aminozuren bezorgen. Onze 100% plantaardige mix bestaat uit eiwitten van erwten, hennep en pompoenpitten, en bevat superfoods zoals spirulina en groene thee. Hij is licht gezoet met agavepoeder en kokossuiker. Heerlijk!

Technische informatie

  • WANNEER NA DE INSPANNING
  • PROTEÏNEGEHALTE 61% tot 70% proteïne

Samenstelling

erwteneiwit*, hennepeiwit*, pompoeneiwit*, kokossuiker*, tarwegraspoeder*, natuurlijk vanillearoma 2%, zeezout, broccolipoeder*, agavepoeder*, spirulinapoeder*, chlorellapoeder, groene theepoeder*, macapoeder*. *uit gecontroleerde biologische teelt