Soortgelijke producten
Rubber Tegel Groen 25mm - 50x50 cm - Puzzelsysteem Zijstuk
Rubber Tegel Groen 25mm - 50x50 cm - Puzzelsysteem Zijstuk
Rubber Tegel Groen 25mm - 50x50 cm - Puzzelsysteem Zijstuk

IVOL

Rubber Tegel Groen 25mm - 50x50 cm - Puzzelsysteem Zijstuk

€1395

De rubber tegel is door zijn puzzelsysteem makkelijk te leggen en te verbinden. Om het geheel compleet te maken kunnen ook middenstukken en hoekstukken gebruikt worden.

Kleur:

GROEN / ZWART

Levering aan huis
Beschikbaar

Exclusief online en verzonden door iBuy24

Beschrijving

Rubber tegel ideaal voor buiten onder speeltoestellen (om valletsel te beperken of te voorkomen), voor onder de schommel of wip. Binnen is een rubber tegel de uitkomst als geluid- en trillingsdemping.. En wat denkt u van een prachtige rubber vloer op het balkon, een looppad in de tuin of een schitterend terras?

Dit is het zijstuk van het puzzelsysteem 25mm tegel. U kunt deze dus gebruiken om de zijkanten van het puzzelsysteem netjes recht af te werken.

Eigenschappen
Slijtvast
Schokabsorberend
Vochtdoorlatend
Antislip
Weer- en wind bestendig
Gemakkelijk op maat te snijden en te leggen
Weinig onderhoud
Kleur: Groen
Dikte: 25mm
Afmeting: 50 x 50 cm

Valhoogte
Deze rubber tegel heeft een HIC waarde op beton van 0,9 meter. Dit is de maximale valhoogte van een speeltoestel waarbij het risico van een val aanvaardbaar wordt geacht.

Op maat maken
De rubber tegels zijn eenvoudig op maat te snijden met een stanleymes. Ook is het mogelijk de tegels te zagen. Met een decoupeerzaag is het mogelijk patronen uit te zagen.

Lijmen van de rubber tegels
Met kit zijn de rubber tegels onderling te verlijmen (of op de ondergrond). Gebruik een kit die geschikt is voor rubber. Om de rubber tegels aan elkaar te plakken, kunt u de zijkanten van de tegels van een laagje lijm voorzien.

Onderhoud
Onze rubber tegels zijn vrij van onderhoud. Indien er zand of ander materiaal op de tegels is komen te liggen kunt u dit met een bezem verwijderen. De rubber tegels hebben een drainerende werking waardoor vuil bij een regenbui zal wegspoelen.

Technische informatie

  • MATDIKTE 25mm
  • BREEDTE 50 cm
  • LENGTE 50 cm

Gebruikersbeoordelingen

Loading