Soortgelijke producten
Kinderfeets Balance Board Mustard

KINDERFEETS

Kinderfeets Balance Board Mustard

€6995

Het Kinderfeets Balance Board Mosterd is een multifunctioneel houten board voor spelen en trainingsdoeleinden. Het is goed voor het evenwichtssysteem en het uitvoeren van Yoga/ Pilates oefeningen.

Kleur:

Okergeel

Levering aan huis
Beschikbaar

Verkocht en verzonden door een derde partij verkoper

Beschrijving

Het Kinderfeets Balance Board Mosterd is geschikt voor meerdere doeleinden. Het Balance Board werd oorspronkelijk gebruikt door onze Kinderfeets-maker en door vele andere kinderen in de vroegschoolse klaslokalen. Het is gemaakt om kinderen te helpen een gevoel van evenwicht te ontwikkelen, hun evenwichts systeem te stimuleren en een diep gevoel van bewustzijn van hun lichaam te krijgen.

Het bord gemaakt van Duits beukenhout is door een Nederlander ontworpen en is uitstekend voor het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen - zowel fysiek als mentaal en biedt open speelmogelijkheden voor peuters, kinderen, tieners en zelfs volwassenen. Het kan tot 220kg dragen! Het kinderbord heeft watergedragen lak en kan daardoor zowel binnen als buiten worden gebruikt, perfect voor regenachtige en zonnige dagen thuis of in een schoolomgeving.

Kijk hoe de verbeelding van het kind het overneemt zodra hun balance board arriveert. Het wordt een wip, een balansbord, een glijbaan, een opstapje, een boot, een rustplaats, een poppenbed, een poppenpodium, een tunnel en nog veel meer mogelijkheden voor hen om te verkennen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Hoe word een Kinderfeets Balance Board gemaakt:
De balansborden zien er bedrieglijk eenvoudig uit maar zijn special ontwikkeld voor gebruik in de vroegschoolse klaslokalen van Waldorf. Het is een redelijk eenvoudig maar slim concept om het evenwicht van een kind te ontwikkelen, hun vestibulaire systeem te stimuleren en hen te helpen een dieper bewustzijn van hun lichaam en lichaamsdelen te krijgen. Zoals echter vaak het geval is bij veel van 's werelds meest duurzame speelgoed, zijn dingen nooit helemaal wat ze lijken. De verborgen kosten en complexiteit van een Balance Board begint met de grondstof die wordt gebruikt bij de productie. Elk bord is gemaakt van Europees beukenmultiplex zwaarder, dichter hout dan andere goedkopere opties. Dit zorgt ervoor dat het zowel sterk als duurzaam is en dus veel zal doorstaan. Het gebruikte hout is FSC-gecertificeerd. Dit betekent dat het vaak duurder is dan niet-traceerbare, niet-duurzaam geoogste alternatieven.

Overige informatie

Samenstelling

Beukenhout

Gebruikersbeoordelingen

Loading