Ksix Phoenix slimme bril

€6999

Ksix Phoenix slimme bril, Muziek + Dual Mic voor bellen, Touch, Auton 6.5h, Prot UV400, 2 lenzen, IPX5 waterdicht

Kleur: Zwart / Zwart / Zwart

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

De PHOENIX-sportbrillen zijn ontworpen om naar je favoriete nummers of podcasts te luisteren terwijl je sport dankzij hun Bluetooth-verbinding. Met een actueel en innovatief ontwerp, bevat deze bril twee soorten lenzen die zowel overdag als 's nachts kunnen worden gebruikt. Met één of meerdere aanrakingen beantwoord je oproepen, activeer je je stemassistent of beheer je de audioweergave van je smartphone vanaf je eigen bril.
dubbele microfoon

Deze slimme sportbril heeft twee microfoons die een betere geluidskwaliteit bieden, zowel tijdens gesprekken als bij het luisteren naar muziek buitenshuis. De microfoon met omgevingsruisonderdrukking en de oproepmicrofoon bieden u een ongekende audio-ervaring.
Je vingers hebben de controle

De aanraaksensor maakt het beheren van oproepen, het activeren van uw stemassistent of het afspelen van uw favoriete nummers veel gemakkelijker. Maak gewoon een paar aanrakingen op het oppervlak om alles onder controle te hebben. Bovendien is het in- en uitschakelen van de bril net zo eenvoudig als het eenvoudig openen en sluiten van de juiste slaap.
Ontworpen voor atleten

Dit brilmodel wil dankzij zijn ergonomie en functionaliteit de perfecte trainingspartner worden. Categorie 3 bril ontworpen voor activiteiten zoals hardlopen, fietsen of skiën. De IPX5-bescherming zorgt er ook voor dat zweet of regen geen probleem voor hen zijn.
volledig aanpasbaar

Dankzij de twee verwisselbare lenzen, één in een grijze versie en de andere in een transparante versie, kunt u uw bril aanpassen aan de verschillende tijden van de dag. De donkergrijze categorie 3-lens heeft UV400-bescherming, terwijl de heldere lens UV320-bescherming heeft. Het bevat ook 3 neuskussens van verschillende afmetingen, zodat de PHOENIX zich optimaal aan uw gezicht aanpast.
Laat niets je tegenhouden!

Deze bril heeft een 100mAh lithium-polymeerbatterij die tot 6,5 uur autonomie kan garanderen met de bril op 50% volume. Bovendien zorgt de magnetische oplaadkabel ervoor dat de PHOENIX in slechts 1,5 uur vol is. Genoeg tijd om je voor te bereiden op je volgende training!

Inhoud:

1 Sportzonnebril met audio
2 lenzen
3 neuspads van verschillende maten
1 schoonmaakdoekje
1 oplaadkabel
1 haakafdekking

Technische informatie

  • Met etui Met case
  • Staat Nieuw

Gebruikersbeoordelingen