KSIX Retro2 draadloze hoofdtelefoon

€3990
€4490 -11%
*De uitverkoop begint op 14/7/2024

Deze retro-ontworpen over-ear hoofdtelefoon biedt tot 6 uur muziek. Geniet van uw inhoud dankzij de Micro SD-sleuf en de beste stations met de FM-radio

Kleur: Bruin

ADULTE VOLUME

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Deze retro-ontworpen over-ear hoofdtelefoon biedt tot 6 uur muziek. Geniet van uw inhoud dankzij de Micro SD-sleuf en de beste stations met de FM-radio. Inclusief 3,5 mm Jack kabel zodat de accu je niet tegenhoudt.
vintage ontwerp

Deze koptelefoon heeft een aantrekkelijk retro design dat je overal mee naar toe wilt nemen. De combinatie van roestvrij staal op de hoofdband en de bekleding van synthetisch leer maakt ze tot een minimalistische maar elegante optie voor dagelijks gebruik.
Geheugenkaart en FM-radio

Met deze koptelefoon heb je verder niets nodig. Ze bevatten FM-radio, zodat u naar uw favoriete zenders kunt luisteren, en een geheugenkaartsleuf om al uw favoriete nummers op één plek te bewaren.
Grote autonomie

Retro koptelefoons bieden 6 uur lang de grootste vrijheid en geluidskwaliteit. Bovendien duurt het opladen maar anderhalf uur. Ze zijn de beste optie voor uw reizen!
Inclusief 3,5 mm jack-kabel

Als de batterij leeg is, geen drama. Ze bevatten een 3,5 mm jack-kabel om naar muziek te blijven luisteren, zelfs als de hoofdtelefoon geen batterij meer heeft.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen