TrueBuds 3 Ksix draadloze oordopjes

€3199
€4990 -35%
*De uitverkoop begint op 9/7/2024

De minimalistische TrueBuds3 bevatten de nieuwste True Wireless-technologie en een compacte oplaadcase, zodat je ze kunt opladen waar en wanneer je maar wilt

Kleur: Wit / Wit / Wit

KINDERMAAT

Uitsluitend online verkocht en verzonden door Techno móvil

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Gratis levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

Je zult niet zonder ze kunnen leven. De minimalistische TrueBuds3 zijn voorzien van de nieuwste True Wireless-technologie en een compacte oplaadcase, zodat je kunt opladen waar en wanneer je maar wilt. Met deze koptelefoon volgt de muziek je waar je ook gaat.
gewoon spectaculair

Het minimalistische ontwerp van de TrueBuds3 is meer dan bestudeerd. Het compacte formaat is ideaal om overal op te bergen en je muziek mee te nemen waar je maar wilt. Bovendien zijn ze zo licht en comfortabel dat het lijkt alsof je ze niet draagt.
Nu

Dankzij de touch-technologie van de TrueBuds3 heb je de controle in je hand. Beheer inkomende oproepen, navigeer door uw muziek en activeer Siri door het oppervlak van de hoofdtelefoon aan te raken.
Meer dan 10 uur feest

De TrueBuds3 en hun oplaadcassette vormen een geweldig pakket. Geniet van meer dan 10 uur muziek (3 uur van de koptelefoon + 7 uur van de oplaadcassette) en laad je koptelefoon op waar je ook bent. Laat niets je tegenhouden!
Bluetooth 5.0

TrueBuds3-oortelefoons gebruiken de nieuwste Bluetooth-technologie om in een handomdraai verbinding te maken met uw apparaat. Het is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest.

Technische informatie

Staat

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen