Soortgelijke producten
Waterzuiveraar 2GO 0.5L
Waterzuiveraar 2GO 0.5L
Waterzuiveraar 2GO 0.5L
Waterzuiveraar 2GO 0.5L
Waterzuiveraar 2GO 0.5L

LAVIE

Waterzuiveraar 2GO 0.5L

€9500

Stop met het gebruik van plastic flessen en filterkannen, en geniet weer van de echte smaak van water! Dankzij LaVie wordt uw leidingwater in 15 minuten gezuiverd, zonder filters of verbruiksartikelen

Kleur: ZILVER
Maat:
0,5 LITER
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door LaVie

Beschrijving

Uw leidingwater heeft een sterke chloor- of bleeksmaak en een onaangename geur. Maar plastic waterflessen zijn vervuilend, zwaar om mee te nemen, en je bent het beu om filters te vervangen? Kies voor de LaVie waterzuiveraar en behandel uw flessen in slechts 15 minuten! LaVie UV-A waterzuiveraars werken zonder filters of onderhoud en kunnen gemakkelijk met u meereizen.

Ze maken gebruik van een innovatieve, gepatenteerde technologie die exclusief is voor LaVie®: de fotolyse van chloor door UV-A-straling.
Dit is een geavanceerd oxidatieproces
Deze behandeling maakt de verwijdering mogelijk van chloor en zijn derivaten, chemische verbindingen zoals bepaalde pesticiden of sporen van geneesmiddelen, en smaken en geuren die in leidingwater kunnen voorkomen.
Het resultaat, dat zeer kwalitatief is, maakt het mogelijk een definitieve lijn te trekken over het verbruik van water in plastic flessen.
De koolstofvoetafdruk van de productie van de aluminium buis van het UV-waterzuiveringsapparaat wordt na enkele dagen gebruik geneutraliseerd in vergelijking met het gelijkwaardige verbruik van water in plastic flessen.

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Overige informatie

VOORRAADADVIES

koelkast of kamertemperatuur

Gebruikersbeoordelingen

Loading