Arginine 500 - Athletes - Sportprestaties - 100 vegan capsules

€2430
€40500/kg

Arginine draagt bij tot een goede arteriële elasticiteit en ondersteunt de productie van cellulaire energie - ATP.

100 tableten

Uitsluitend online verkocht en verzonden door LEPI VITS BELGIUM SCRL

Onze diensten:

  • Geselecteerd door Decathlon
  • Enkel levering aan huis
  • Retour gedurende 30 dagen

Beschrijving

WAAROM ARGININE NEMEN?
→ Arginine is een aminozuur dat als semi-essentieel wordt beschreven. Het is een actieve precursor bij de synthese van ureum, proline, creatine en stikstofmonoxide. Het aldus gevormde stikstofmonoxide zorgt ervoor dat de bloedvaten verwijden, waardoor de gladde spieren eromheen ontspannen en de bloedstroom afneemt. Arginine stimuleert ook de aanmaak van mitochondriën en bevordert de productie van cellulaire energie in de vorm van ATP.

BEOOGDE DOSERING & GECERTIFICEERDE ACTIEVE INGREDIËNTEN
→ 1 capsule bevat 500 mg L-arginine, rijstzetmeel en een natuurlijke 100% plantaardige "pullulan" coating. De dosering bedraagt 3 tot 6 capsules, in te nemen met een glas water voor het slapengaan, om de reconstructie van het bindweefsel gedurende de nacht te verbeteren. Dit voedingssupplement bevat 100 capsules en is geschikt voor een kuur van een maand.

BESTE WAARDE VOOR UW GELD
→ Het laboratorium van LEPIVITS België bevordert korte produktiecircuits en geeft de voorkeur aan plaatselijke grondstoffen. Het "arginine"-product wordt gedistribueerd in een ecologisch verantwoorde "I'AM GREEN"-verpakking, gemaakt van 100% recycleerbaar suikerriet. De formulering wordt bestudeerd door een team van deskundigen op het snijvlak van de nutraceutica.

DE LEPIVITS PROMISE
→ Arginine is gebaseerd op een selectie van zorgvuldig gekozen natuurlijke grondstoffen. Het product is gegarandeerd vrij van kleurstoffen, lactose, gluten, synthetische vulstoffen en zware metalen en wordt vervaardigd onder ethische en duurzame omstandigheden zonder schadelijke stoffen, en dat alles tegen de beste prijs. LEPIVITS voldoet aan de geldende wetgeving en staat voor een ethische & duurzame visie op productie.

WAARSCHUWINGEN
Informeer uw arts of apotheker als u gelijktijdig medicijnen gebruikt. Niet gebruiken bij kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Technische informatie

  • Staat Nieuw
  • AANTAL CAPSULES 100.0

Voedingswaarde

L-arginine, capsuleschaal: 100% plantaardig pullulan; rijstzetmeel

Overige informatie

Samenstelling

L-arginine; rijstzetmeel; capsule omhulsel: 100% plantaardig pullulan.

VOORRAADADVIES

Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur op een droge plaats.

Voedingswaarde

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij op advies van uw arts.

Gebruikersbeoordelingen