Soortgelijke producten
Levertraan - Groei en immuniteit - 200 capsules
Levertraan - Groei en immuniteit - 200 capsules
Levertraan - Groei en immuniteit - 200 capsules
Levertraan - Groei en immuniteit - 200 capsules
Levertraan - Groei en immuniteit - 200 capsules

LEPIVITS

Levertraan - Groei en immuniteit - 200 capsules

Vanaf
€1130
€18833/kg

Les vitamines A & D contribuent au bon fonctionnement du système immunitaire et musculaire.

Maat:
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door LEPIVITS

Beschrijving

WAAROM levertraan innemen?
→ Levertraan staat bekend om zijn evenwichtige bron van vitamine A en D. Het bevat ook essentiële vetzuren zoals Omega 3 (EPA/DHA). Deze vetzuren bieden een essentiële ondersteuning voor de goede werking van het hart en de bloedsomloop. Deze natuurlijke bron van vitamine D draagt bij tot de absorptie en het gebruik van calcium en helpt zo de botten gezond te houden. Bovendien is LEPIVITS Cod Liver Oil verrijkt met vitamine A, die bijdraagt tot een gezonde celfunctie.

GEWETENSCHAPPELIJKE DOSERING & GECERTIFICEERDE ACTIEVE INGREDIËNTEN
→ 1 capsule bevat levertraan verrijkt met natuurlijke vitamine A, vitamine E, vitamine D, rijstzetmeel; capsule omhulsel: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol. De aanbevolen dosering is 1 capsule per dag, in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd. Dit voedingssupplement bevat 90 of 200 capsules en is geschikt voor een kuur van 3 tot 6 maanden.

BESTE WAARDE VOOR UW GELD
→ Het laboratorium van LEPIVITS België bevordert korte produktiecircuits en geeft de voorkeur aan plaatselijke grondstoffen. Het product "Cod Liver Oil" wordt gedistribueerd in een milieuverantwoorde "I'AM GREEN"-verpakking van 100% recycleerbaar suikerriet. De formulering wordt bestudeerd door een team van deskundigen op het snijvlak van de nutraceutica.

DE LEVENSVOORSPELLING
→ Levertraan is gebaseerd op een selectie van gecontroleerde grondstoffen zonder zware metalen. Het product is gegarandeerd kleurstof- lactose- glutenvrij en is ethisch en duurzaam vervaardigd zonder schadelijke stoffen, en dat alles tegen de beste prijs. LEPIVITS respecteert de huidige wetgeving en pleit voor een ethische & duurzame visie op productie.

WAARSCHUWINGEN
Bevat vis, niet gebruiken bij visallergie.

Technische informatie

  • STAAT Nieuw
  • AANTAL CAPSULES 200

Voedingswaarde

Levertraan - capsule omhulsel: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol - vitamine A (retinolpalmitaat) - vitamine E (D-alfa-tocoferol) - Vitamine D (cholecalciferol).

Overige informatie

Samenstelling

Levertraan - capsule omhulsel: gelatine, bevochtigingsmiddel: glycerol - Vitamine A (retinolpalmitaat) - Vitamine E (D-alfa-tocoferol) - Vitamine D (cholecalciferol).

Voedingswaarde

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij op advies van uw arts.

Gebruikersbeoordelingen

Loading