Soortgelijke producten
OSTEOCARE - BOTSTERKTE - 60 VEGANISTISCHE CAPSULES
OSTEOCARE - BOTSTERKTE - 60 VEGANISTISCHE CAPSULES

LEPIVITS

OSTEOCARE - BOTSTERKTE - 60 VEGANISTISCHE CAPSULES

€2550
€51000/kg

Osteocare draagt bij tot een goede botstructuur.

Maat:
60 tableten
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door LEPIVITS

Beschrijving

WAAROM OSTEOCARE NEMEN? Osteocare is een voedingssupplement op basis van vitamine D3 en K2 in combinatie met magnesium en zink, die bijdragen tot het behoud van gezonde botten. De toevoeging van calcium helpt de demineralisatie van de botten tegen te gaan. Vitamine C helpt bij de natuurlijke vorming van collageen voor een normale botfunctie. Vitamine B6 draagt bij tot een normaal eiwitmetabolisme dat verband houdt met de binding van calcium aan het bot.

1 capsule bevat calciumcitraat, magnesiumcitraat, vitamine C (L-ascorbinezuur), vitamine K2 (menachinon), zinkcitraat, vitamine D3 (cholecalciferol), vitamine B6 (pyridoxinehydrochloride), rijstzetmeel en een natuurlijke 100% plantaardige "pullulan"-coating. De aanbevolen dosering is 2 capsules per dag, in te nemen met een glas water tijdens de avondmaaltijd.

BESTE WAARDE VOOR UW GELD → Het laboratorium van LEPIVITS België bevordert korte produktiecircuits en geeft de voorkeur aan plaatselijke grondstoffen. Het "Osteocare" product wordt gedistribueerd in een eco-verantwoordelijke "I'AM GREEN" verpakking gemaakt van 100% recycleerbaar suikerriet. De formulering wordt bestudeerd door een team van deskundigen op het snijvlak van de nutraceutica.

DE LEPIVITS PROMISE → Osteocare is gebaseerd op een selectie van zorgvuldig gekozen natuurlijke grondstoffen. Het product is gegarandeerd vrij van kleurstoffen, lactose, gluten, synthetische vulstoffen en zware metalen en wordt vervaardigd onder ethische en duurzame omstandigheden zonder schadelijke stoffen, en dat alles tegen de beste prijs. LEPIVITS voldoet aan de geldende wetgeving en staat voor een ethische & duurzame visie op productie.

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK: Product uitsluitend voor volwassenen.

Technische informatie

AANTAL CAPSULES

60

OVERIGE INFORMATIE

Voedingswaarde

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden, tenzij op advies van uw arts.

GEBRUIKERSBEOORDELINGEN

Loading