Soortgelijke producten
Aerial hoop 27 mm, diámetro 95 cm
Aerial hoop 27 mm, diámetro 95 cm
Aerial hoop 27 mm, diámetro 95 cm
Aerial hoop 27 mm, diámetro 95 cm
Aerial hoop 27 mm, diámetro 95 cm

M-POLE

Aerial hoop 27 mm, diámetro 95 cm

€15900

Elija una rueda de aro aéreo que se adapte perfectamente a su altura. Las ruedas de aro aéreo M-pole tienen el peso adecuado para que su ejercicio sea divertido y seguro.

Kleur: ZWART
Maat:
95 CM
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door M-poledance

Beschrijving

PERFECT PAST - er is geen universeel wiel. Het wiel past zich aan de lengte van de sporter en de lengte van de benen aan. Daarom bieden we een hele reeks maten aan, zodat al onze klanten volledig tevreden zijn met de apparatuur. Op verzoek kunnen we afwijkende diameters maken (bijvoorbeeld 110 cm diameter voor mensen met een lengte van 180 cm).

GEWICHT LUCHTHOEPEL VOLDOET AAN IPSF-VEREISTEN
gewicht is uiterst belangrijk omdat een te licht wiel niet goed uitgebalanceerd is en ronddraait tijdens het sporten. Ons kleinste wiel van 80 cm weegt bijna 4 kg en het grootste wiel van 100 cm weegt 5 kg.

BETERE DYNAMIEK VAN EEN LICHTER WIEL - Een te dikke muur kan het wiel te zwaar maken en daardoor zijn dynamiek verliezen tijdens het sporten. Wat betekent het ? dat je meer kracht nodig hebt om het wiel te bewegen, dus een kind met minder kracht zal er moeite mee hebben.

DE JUISTE RUIMTE VAN DE HANDGREPEN-
voorkomt dat het wiel kantelt. Er is geen specifieke specificatie met betrekking tot de breedte van de greepafstand. Als de wielen echter te ver uit elkaar staan, kunnen ze kapseizen.

GLAD, ESTHETISCH AFGEWERKT LASSEN VAN DE HANDGREPEN -
wij zijn een fabrikant van wielen, dus we maken ze elke dag en daarom wordt elk van hen met de grootste zorg gemaakt. Bij andere retailers kunt u ongelijkmatige lasnaden van wielhouders opmerken. Wij daarentegen hechten veel belang aan de esthetiek van de apparatuur waarop u oefent.

POEDER GESCHILDERD STAAL is het beste materiaal voor luchtwielen, omdat de verf de grip van de hand op de apparatuur vergroot, en dus de grip en veiligheid tijdens het sporten vergroot.

Technische informatie

LENGTE

95 cm

Gebruikersbeoordelingen

Loading