Soortgelijke producten
Clear Whey - Green Apple - 500g
Clear Whey - Green Apple - 500g
Clear Whey - Green Apple - 500g
Clear Whey - Green Apple - 500g
Clear Whey - Green Apple - 500g

MATCHU SPORTS

Clear Whey - Green Apple - 500g

€3295
€6590/kg

Klaar voor de revolutie op supplementengebied? Clear whey appel van Matchu Sports is heerlijk, ontzettend licht en dorstlessend. 20g eiwit per shake en slechts 85 kilocalorieën!

Flavor: Appel
Maat:
500 G
Levering aan huis
Beschikbaar
Exclusief online en verzonden door Matchu Sports

Beschrijving

Drink jouw eiwitshakes nu op een andere manier. De clear whey (green apple) is het alternatief op de melkachtige eiwitshakes die je kent.

DORSTLESSER MET HOOG EIWITGEHALTE
De clear whey eiwitshakes zijn de perfect dorstlesser voor en na het trainen en bevatten erg veel eiwitten. Iedere scoop van 25g bevat maar liefst 20g eiwit.

LICHTE SMAAK
Het hoge eiwitgehalte is niet het enigste voordeel aan dit supplement. Ook de smaak en het feit dat het drankje zo ontzettend licht is zal je aangenaam verrassen. Na één slok weet je het eigenlijk al: dit is je nieuwe lievelingssupplement. En het mooiste is: iedere shake bevat minder dan 90 kcal!

BEREIDING
Je voegt één maatschep toe aan 350ml water en schudt het drankje goed in een shakebeker. De beker zal zich volledig vullen met schuim. Geen zorgen, als je de beker 30 seconden laat staan met de deksel open trekt al het schuim weg. De eiwitten worden gehaald uit dezelfde bron als onze reguliere eiwitshakes. Whey ontstaat uit een bijproduct van melk.

AFKOMSTIG UIT
De whey die gebruikt wordt in onze shakes is afkomstig van melk uit Europese landen (Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk). Bovendien wordt de melk gewonnen van koeien die compleet vrij zijn van groeihormonen. Ook is de whey vrij van schadelijke toevoegingen."

CLEAR WHEY GREEN APPLE INFORMATIE:

  • 82% eiwit
  • Suikervrij
  • Ook verkrijgbaar in Forest Fruit
  • 85 kcal per portie
  • Bevat alleen de puurste ingrediënten
  • Geproduceerd in Nederland

Technische informatie

STAAT

Nieuw

Gebruikersbeoordelingen

Loading